Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeton Showcase Online'da bu hafta

Serinin 23 Mayıs Cumartesi akşamı 21:00'da başlayacak 6. bölümünde Sezer Uysal, Mehmet Özbek ve Mertens performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Mayıs 2020
Jeton Showcase Online'da bu hafta

Sosyal uzaklaşma kavramının hayatımıza girmesiyle Jeton Records'ın ilk olarak 15 Nisan'da hayata geçirdiği canlı yayın serisi "Jeton Showcase Online" 23 Mayıs Cumartesi akşamı altıncı bölümüyle müzikseverlerin evlerine konuk olacak.

Sırasıyla Mertens, Mehmet Özbek ve Sezer Uysal'ın performans sergileyeceği yayının açılışını yapacak olan Mertens (Mert Kırerleri), son olarak Mahmut Orhan'ın Irina Rimes ile ortak çalışması "Hero"ya yaptığı remiks ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Seti Mertens'ten devralacak isim ise kısa bir süre önce 3 yapımdan oluşan "How It Feels" kısaçalarını müzikseverlerle buluşturan Mehmet Özbek olacak.

"Jeton Showcase Online"ın altıncı bölümünün kapanışı ise Türkiye'yi yurt içi ve yurt dışındaki performansları ve ürettiği müzik yapımlarıyla başarıyla temsil eden sanatçılardan biri olan Sezer Uysal'dan gelecek. Uysal, yakın dönemde Thylacine'in "Anatolia", James Trystan'ın "Mosaic", Mehmet Akar'ın "So Corrupted" ve Mitch De Klein'ın "Locomotive" parçalarına yaptığı remiks çalışmalarıyla dinleyicilerinin beğenisini topladı.

Mixmag Türkiye iş birliğiyle Jeton Records YouTube sayfasında izleyicilerle buluşacak yayın 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Serinin geçen haftaki yayınını izleyin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...