Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Joris Voorn, Kasım'da çıkacak albümünden 'Messiah' teklisini paylaştı

Voorn'un uzun zamandır beklenen stüdyo albümü 15 Kasım'da müzikseverlerle buluşacak

  • ONUR ATEŞ
  • 23 Eylül 2019
Joris Voorn, Kasım'da çıkacak albümünden 'Messiah' teklisini paylaştı

Hollandalı DJ/prodüktör Joris Voorn, takipçilerinin uzun zamandır bekleyişte olduğu '\\\\' (Four) isimli yeni stüdyo albümünün çıkış tarihini ve albümdeki 'Messiah' adlı parçayı paylaştı. Nasıl bir albüm hazırladığıyla ilgili dinleyicilerine önceden ipucu vermek isteyen sanatçı, Britanyalı trip-hop dörtlüsü HÆLOS ile birlikte çalıştığı 'Messiah' parçasını tercih etti.

Tekliden anlaşıldığı kadarıyla albümün, Voorn'un müzikal serüvenini yansıtan 1990'lı yılların ortalarında Avrupa'daki elektronik müzik akımları etrafında şekillendiğini söylemek mümkün. Albümde Underworld, Güney Afrikalı şair Lazarusman ve Hollandalı piyanist Michiel Borstlap gibi ünlü isimlerle ortak çalışmalar da bulunuyor.

Sanatçı, albümü hazırlamasındaki ilham kaynağının müzikal anlamda favori dönemi olan 1990'lı yılların ortaları olduğunu, elektronik müzik dinlemeye de bu dönemde başladığını kaydetti.

15 Kasım'da sanatçının kendi plak şirketi Spectrum Music'ten çıkacak olan albüme buradan ön sipariş verebilir, çıkış teklisi 'Messiah'ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Onur Ateş'i takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...