Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jamie Jones ve The Martinez Brothers 'Bappi' teklisinde buluştu

'Bappi', Jones'un plak şirketi Hot Creations etiketiyle 11 Ekim'de çıkacak

  • ONUR ATEŞ
  • 21 Eylül 2019
Jamie Jones ve The Martinez Brothers 'Bappi' teklisinde buluştu

Tech house büyücüsü Jamie Jones ve DJ ikili The Martinez Brothers, 11 Ekim'de piyasaya çıkacak 'Bappi' adlı çalışma için bir araya geldi.

Dijital ve plak formatlarda iki versiyon halinde yayımlanacak çalışmanın plak sürümünde orijinal miksin yanı sıra 'Bappi (Warehouse Mix)' isimli ayrı bir düzenleme de bulunuyor.

Ortak çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Jones, "Yıllar süren arkadaşlığımız ve beraber çıktığımız sahnelerden sonra Martinez kardeşlerle 2019 başlarında Los Angeles'taki stüdyoma girme şansı yakaladık. Stüdyoda farklı tarihlerde çok akıcı ve kolay ilerleyen birkaç buluşmadan sonra oldukça tatmin edici işler ortaya çıkardık. 11 Ekim'de yayımlanacak 'Bappi' bunlardan sadece ilki" diye konuştu.

Hot Creations'tan çıkacak çalışmanın dijital versiyonuna Beatport'tan, plak sürümüne ise Juno'dan ön sipariş verebilirsiniz.

The Martinez Brothers ayrıca 27 Eylül'de derleme albüm serileri 'fabric presents'in üçüncüsünü müzikserverlerle buluşturacak. Derleme albümdeki parçalardan 'Mistakes' geçtiğimiz hafta tekli olarak piyasaya çıkmıştı.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Onur Ateş'i takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...