Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Joseph Capriati Metamorfosi partileriyle Amnesia Ibiza’ya geri dönüyor

Sven Väth, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Jamie Jones, Reinier Zonneveld, Seth Troxler, Indira Paganotto ve Vintage Culture, etkinliklerde sahne alacak isimler arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Temmuz 2023
Joseph Capriati Metamorfosi partileriyle Amnesia Ibiza’ya geri dönüyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Joseph Capriati, bu yaz bir kez daha standartları yükseltecek ikinci residency programı için Amnesia'ya geri dönüyor.

İtalyan techno titanı'nın Metamorfosi partisinin, 21 Temmuz Cuma günkü buluşmasında Joseph'e Sven Väth ve Frank Storm eşlik edecek ve Club Room için Indira Paganotto, Andres Campo ve Sara Landry ile Skizzo'nun küratörlüğünü yapacak. Parti, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Jamie Jones, Dubfire, Dax J, Enrico Sangiuliano, Seth Troxler, Vintage Culture, Reinier Zonneveld, Agents of Time, Carlita, Dennis Cruz, Ellen Allien, Dubfire, Luigi Madonna ve birçok özel konuğun da yer aldığı etkinliklerle her Cuma günü 18 Ağustos'a kadar devam edecek.

İtalyan yetenek Joseph Capriati, 2022 sonlarında BBC Radio 1’da bir süre resident olarak yer almıştı. Ardından Metamorfosi partisini Londra'ya taşıdı ve Outernet'te çarpıcı bir ilk performans gerçekleştirdi. Geçen yaz ise becerilerinin etkileyici bir şekilde sergilendiği White Isle etkinlikleri, Circoloco, Paradise ve Solid Grooves'da çaldığı performanslarıyla iz bıraktı.

Residency programının ilk üç haftasında, Club Room İspanyol yetenek Indira Paganotto tarafından yönetilecek. 21 Temmuz'daki açılış partisinden sonra, 28 Temmuz'da Terrace'da Vintage Culture, Ben Sterling ve Mason Maynard sahne alacak, Club Room ise Indira, Charlotte de Witte, Agents of Time ve Flavio Folco b2b Gianni Callipari'yi ağırlayacak.

4 Ağustos'ta Carlita, Jaden Thompson ve Murphy's Law ile birlikte Paul Kalkbrenner canlı perform Club Room ise Indira'nın Dax J, Markantonio b2b Luigi Madonna ve Richey V & Simone Zino ile birlikte olduğu bir performansa ev sahipliği yapacak.

11 Ağustos'ta Terrace'da Joseph b2b Jamie Jones, Dennis Cruz ve Kidoo sahne alacak, Dubfire, Ellen Allien ve Joseph ayrıca Club Room'da özel bir ısınma seti çalacaklar. Kapanış partisinde ise Joseph, Seth Troxler ve ANOTR arasında üç yönlü bir b2b performansı gerçekleşecek ve Francesco Squillante de sahne alacak, Club Room ise Reinier Zonneveld'in canlı performansıyla, Enrico Sangiuliano, Sasha Carassi ve Ivan Masa'ya ev sahipliği yapacak.

Joseph Capriati'nin çok beklenen Metamorfosi etkinliği için Amnesia'da geri sayım başladı. Biletler amnesia.es adresinden temin edilebilir.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...