Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Kadıköy’e yeni bir soluk: [mecra] salon

[mecra] yeni katını 21 Haziran Cuma günü açıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Haziran 2019
Kadıköy’e yeni bir soluk: [mecra] salon

Kasım 2017'de Kadıköy'de kapılarını açan [mecra], kısa zamanda İstanbul’un önemli konser, etkinlik ve eğlence mekanlarından biri haline gelmesiyle biliniyor. Bar, mutfak, atölye, çok amaçlı salon ve ferah bir terası bünyesinde bulunduran, çeşitli aktivitelerin bir arada yer alabildiği uyumlu düzeniyle ziyaretçilerine farklı keyif yolları sunan genç ve özel bir adres olan mekan semtte nefes alınabilecek yeni katı [mecra] salon'u kullanıma sunuyor.

21 Haziran Cuma akşamı düzenlenecek açılış partisiyle ilk yaşına merhaba diyecek olan [mecra] salon, sağladığı alanla birlikte misafirlerine çeşitli performans, parti, atölye, söyleşi, gösterim ile sergileri keşfetme ve hayata geçirme olanağı verecek.

[mecra] salon Enes Alba, Ömer Tevfik Erten, Ali Murat Gali ve Ekin Keser'in katılacağı, 'Salon w./ Proud & Pride’ isimli karma sergiyle saat 20:00’da kapılarını açacak.

Sergi ile kokteyl devam ederken Barış Demirel ve Stiff'in akustik performanslarının renk katacağı açılış gecesi, [mecra] teras’ta 'Summer Night Sessions’ partisi ile devam edecek.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...