Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Satori ruhu iyileştiren melodileriyle başkent Ankara'da

Satori 28 Haziran Cuma günü Çayyolu Anse AVM Teras'ta dinleyicileriyle buluşuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Haziran 2019
Satori ruhu iyileştiren melodileriyle başkent Ankara'da

Herhangi bir tür sınırlandırmasıyla tarif edilemeyecek çeşitlilikteki meditatif müziğiyle elektronik müzik dünyasının çok özel isimlerinden Hollandalı DJ/prodüktör Satori (Djordje Petrovic) Heart Ibiza'daki performansının hemen ardından 28 Haziran'da başkent Ankara'da dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Prodüksiyonlarında baş döndürücü elektronik elementlerin yanı sıra piyano, kora, kalimba ve gitar gibi akustik enstrümanlardan da yararlanan Satori özgün tarzı ve ruhu iyileştirici melodileriyle dinleyicilerini tinsel bir yolculuğa çıkarmanın zeminini hazırlıyor.

2016'daki canlı Boiler Room seti halen hafızalardaki yerini koruyan sanatçı 2017'de deep house ve electronica tınılarından örnekler sunduğu 12 parçalık MAKTUB albümüyle dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Satori 28 Haziran Cuma günü Ankara Anse AVM Teras'ta dinleyicileriyle buluşacak. Müzikseverler ayrıca Wolfson, Demirabi, Turker, Fatih Ulusoy, Heavie, Emir Urundul, Yigit Tekin ve Tan'ın performanslarını da dinleme fırsatı elde edecek. Burn Energy Drink'in katkıları ve Therapy with ile Riff'in sunumuyla düzenlenen etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...