Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kadınlar Başrolde: 'And God Created Woman'

PartyMag konsept partileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile geri dönüyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Mart 2019
Kadınlar Başrolde: 'And God Created Woman'

Seth Schwarz, Cüneyt Öztürk ve Rapunkel ile Cercle d’Orient’da düzenlenen "Apollon's Saturday" etkinliğiyle hafızalarda yer edinen PartyMag, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Grand Pera’nın tarihi atmosferinde yalnızca kadınların performans göstereceği yepyeni bir etkinlik için hazırlıklarını tamamladı.

Berlin'in önde gelen kulüplerinden Kater Blau'nun renkli figürü Britta Arnold, Burning Man ve Tulum performanslarıyla ismini kitlelere duyuran Deer Jade, pek çok uluslararası etkinlikte yer alan ve Haziran'da Arnavutluk'ta düzenlenecek Anjunadeep Explorations'ta performans göstermeye hazırlanan Elif, yakaladığı çıkışla müziğini günden güne daha büyük kitlelere ulaştıran İrem ile house, lo-fi house, techno, indie dance ve new wave türlerinden esintiler taşıyan setleriyle tanınan Sevil Soylu soluksuz bir gece için kabin başında olacak. Özellikle New York'ta katılım gösterdiği etkinliklerdeki setleriyle dikkat uyandıran Carlita ise After Party kabininde geceyi noktalayan isim olacak.

Müzikseverler ‘So Art Project’ sanat topluluğu iş birliğiyle gerçekleştirilecek canlı sanat performansları ile disiplinlerarası görsel bir şova da tanıklık edecek. Warm-up saatlerinde Burners Boutique'in sürpriz özel defilesi ise etkinliğin birbirinden renkli programına ayrı bir boyut katıyor olacak.

PartyMag ve Mitte sunumuyla gerçekleşecek olan 'And God Created Woman' etkinliğinin biletlerini Mobilet ve Biletino'dan satın alabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...