Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tijana T, Kobosil, Honey Dijon ve Daha Fazlası Melt Festival 2019'da

FJAAK, Modeselektor, Octo Octa ve DJ Lag gibi Sónar İstanbul 2019 sanatçıları da bu festivalde

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 1 Mart 2019
Tijana T, Kobosil, Honey Dijon ve Daha Fazlası Melt Festival 2019'da

Octo Octa, Honey Dijon, Denis Sulta, Melt Festival 2019 için son açıklanan sanatçılar olarak açıklandı. Bu isimlerle beraber festivalin sahne listesi de tamamlanmış görünüyor.

Yakın zaman önce çıkardığı 'I Need You' parçası ile kendinden söz ettiren ve çıkacak yeni kısaçası (EP) 'For Lovers' ile ile heyecan yaratan Octo Octa'ya, muhteşem house setleri ile ünlü Honey Dijon ve Britanya sahnesinin önemli isimlerinden Denis Sulta eşlik ediyor olacak.

19-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Almanya'nın Gräfenhainichen kentindeki Ferropolis adlı açık hava müzesinde düzenlenecek festivalde ayrıca Hessle Audio'nun başındaki üç isim Pangea, Ben UFO, Pearson Sound'un yanı sıra Leon Vynehall ve Jennifer Cardini gibi isimler de kabinde yerini alacak.

Daha önce açıklanan Charlotte de Witte, Helena Hauff ve Ellen Allien gibi önemli isimlere ek olarak FJAAK, Modeselektor, Octo Octa, DJ Lag ile beraber Sónar İstanbul 2019'da yer alacak Tijana T ve Kobosil de festivalin dikkat çekici diğer isimlerinden.

Detaylar, sahne listesi ve biletler için Melt Festival 2019'un internet sitesini ziyaret edin. Tijana T, Kobosil, FJAAK, Modeselektor, Octo Octa ve DJ Lag'in performanslarını Melt Festival'den önce 8-9 Mart tarihlerinde Sónar İstanbul 2019'da görebilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.



[Haber fotoğrafındaki sanatçılar: Tijana T, Kobosil]

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...