Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mark Knight'ın Plak Şirketi Toolroom'dan 17 Haftalık Eden Ibiza Çıkarması

M Music Presents etkinlikleri kapsamında 26 Nisan'da Klein'da göreceğimiz sanatçı 17 haftalık Eden Ibiza programının ilk detaylarını paylaştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Nisan 2019
Mark Knight'ın Plak Şirketi Toolroom'dan 17 Haftalık Eden Ibiza Çıkarması

M Music Presents etkinlik serisinin 26 Nisan Cuma günkü programında Klein'da Türkiye'deki sevenleriyle buluşacak olan Mark Knight, 2003'ten bu yana müzik sektöründe varlığını sürdüren plak şirketi Toolroom'un Eden Ibiza'daki etkinliklerinde yer alacak sanatçıların ilk bölümünü açıkladı.

2 Haziran ve 22 Eylül tarihleri arasında her pazar günü 17 hafta boyunca sürecek olan "Toolroom" sahneleri, İbiza adasının önde gelen kulüplerinden Eden Ibiza'da gerçekleşecek.

Mark Knight, Eden Ibiza'daki 2019 programı için düşüncelerini paylaştığı demecinde, "Eden Ibiza tüm Toolroom ailesini tek çatı altında toplamak için muhteşem bir yer. Eden kusursuz ses sistemine sahip standratların üzerinde bir kulüp; müziğin her şeyi ifade ettiği, insanların müthiş bir uyum içinde bir araya geldiği bir ortam, ki bu İbiza'nın özünde olan bir şey aslında. Yeniden Beyaz Ada'da olacak olmak harika bir duygu. Tüm planlarımızı ve sahne listesinin tamamlanmış halini paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Tam anlamıyla süper bir yaz olacak" açıklamasında bulundu.

2 Haziran Pazar günü açılışı yapılacak olan Toolroom etkinlikleri 22 Eylül Pazar günkü kapanış partisiyle sona erecek.

Açıklanan ilk sanatçılar arasında Mark Knight'ın kendisinin yanı sıra Alisha, Del-30, Kevin Knapp, Martin Ikin, Pete Griffiths, Tuff London ve 26 Nisan'da Klein'da olacak Tube & Berger gibi DJ'ler yer alıyor.

Türkiye'deki elektronik müzik severler Mark Knight'ı bu ay M Music Presents etkinlikleri kapsamında dinleme fırsatına sahip. Sanatçı, 26 Nisan Cuma günü İstanbul Klein sahnesinde performans gösterecek. Sanatçı geçtiğimiz Kasım ayında Mixmag'in ünlü The Lab serisi kapsamında New York'taydı.

Toolroom Ibiza 2019 etkinlik biletleri için burayı tıklayabilir, Mark Knight'ı 26 Nisan'da İstanbul'da dinlemek için M Music Presents'in internet adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...