Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kamarok ‘Session 1’ adlı ilk albümünü çıkardı

Albüm parçalarından ‘Performance Anxiety’ için Recep Bozgöz’ün yönetmenliğinde klip hazırlandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Temmuz 2021
Kamarok ‘Session 1’ adlı ilk albümünü çıkardı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Kamarok, 10 parçadan oluşan “Session 1” adlı ilk albümünü çıkardı.

Aynı anda hem çekingen hem de agresif yerlere gidebilen sınırsız bir techno deneyimi sunan albümü sanatçı “tekinsiz anılar ve duygular koleksiyonu” olarak tanımlıyor.

Müzikal üretimdeki ilhamını kendi cinsellik ve aşk deneyimlerinden alan sanatçının anılarının izi onu erken ergenlik yıllarına kadar götürüyor. Paylaşılan basın bülteni aracılığıyla kendisini yıllardır rahatsız eden kendinden şüphe duyma durumunun, aslında güce aç / tek görüşlü ataerkilliğin dayattığı ilkel bir dünya görüşünün ürünü olduğunu belirten Kamarok, ataerkil kültürle mücadelesini paylaşırken hiç tereddüt etmiyor. “Social Pressure”, “Familiar Bodies”, “Frigidity”, “Cure for Erectile Disorder” gibi parça isimleri, müzikseverleri konuşulmamış duygular ve karanlıkta kalan sorunlarla dolu hayattaki ortak alanları ziyaret etmeye çağırıyor. Albümün “Performance Anxiety” parçası için çekilen ilk video klibinde de Kamarok’un kendi hikayesinin rahatsız edici görsel ve müzikal unsurlarına yer verilmiş.

Sanatçı, tüm parçaların ardında bir hikaye barındırdığı ilk albümü aracılığıyla dinleyenleri hem duygusal hem de cinsel travmalarıyla yüzleşmeye teşvik ederek yıllar içinde kendi kendine bulduğu bir tedaviyi özür dilemeden sunmayı amaç ediniyor.

Bir süre DJ’liğe odaklandıktan sonra Therapize Records isimli kendi plak şirketini kuran Kamarok, ilk albümü “Session 1”ı bu plak şirketinden çıkardı. Albümün dikkat çekici yapımları arasında yer alan “Performance Anxiety” parçası için Recep Bozgöz’ün yönetmenliğinde hazırlanan video klibi aşağıda izleyebilir, albümdeki tüm parçaları bu sayfayı ziyaret ederek dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...