Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Pandemi sonrası Avrupa’da kısıtlama olmayan ilk festival: UNUM

Arnavutluk’ta düzenlenmekte olan festival 7 Haziran’da sona eriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Haziran 2021
Pandemi sonrası Avrupa’da kısıtlama olmayan ilk festival: UNUM

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pandeminin resmen ilân edildiği Mart 2020’den bu yana Avrupa’da herhangi bir kısıtlama tedbirinin uygulanmadığı ilk müzik festivali UNUM tüm hızıyla devam ediyor.

3 Haziran’da başlayan ve 7 Haziran’da sona erecek olan festival için Arnavutluk’un turizm, çevre ve sağlık bakanlıkları geçtiğimiz aylarda garantör olmuş ve düzenlenmesinin önünde herhangi bir engel olmayacağını bildirmişti.

Avrupa’nın ilgi gören festivalleri arasında hızlı yükseliş gösteren UNUM 2021’de Sven Väth, Ben Klock, Dana Ruh, Ricardo Villalobos, Priku, Praslea, tINI, Sonja Moonear, Shaun Reeves, Raresh, Cesar Merveille, Dyed Soundorom ve Manu Gonzalez’in de aralarında olduğu birçok sanatçı sahne almakta.

Festival, İbiza’da Space, Amnesia ve DC10 gibi birçok mekânda ses getiren etkinliklere imza atan Grego O’Halloran’nın başında olduğu bir ekip tarafından organize ediliyor. Sağlık güvenliği konusunda herhangi bir riske yer bırakmamak için, O’Halloran’ın sahibi olduğu COVID-19 test işlemleri yapan Swallow Events’in katkılarıyla festival öncesi ve festival sırasında katılımcılara hızlı koronavirüs testi uygulanıyor. UNUM Festival, Arnavutluk’un gözde sahil yerleşim birimlerinden Şingin’den tüm bölgeye ve tüm dünyaya ümit veren görüntülere sahne oluyor.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...