Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kate NV yeni albümünü duyurdu

Sanatçının yeni albümü ‘Room For The Moon’ 12 Haziran’da çıkacak

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 1 Nisan 2020
Kate NV yeni albümünü duyurdu

Rus elektronik müzisyeni Kate NV (Kate Shilonosova), üçüncü albümü "Room For The Moon"u 12 Haziran’da çıkaracağını duyurdu. Albüm, Brooklyn merkezli Rvng Intl plak şirketi tarafından yayımlanacak.

Kate NV, herhangi bir şekilde kalıplara sokulamayacak bir sanatçı. 2016'da piyasaya sürülen ilk albümü "Binasu", eklektik sentez deneyleri yoluyla sanatçının iç dünyasının çılgınca, kaotik bir keşfi niteliğindeydi.

Kate NV, 2017 yılında yayımladığı, doğup büyüdüğü şehir Moskova'daki deneyimlerini belgeleyen deneysel bir ambient albümü olan "для FOR" çalışmasıyla da hatırlanan bir isim.

Sanatçı, keskin bir pop duyarlılığı ile eksantrik prodüksiyonlar için yola koyulduğu albüm çalışmasının çıkış parçası olan "Sayonara" ile etkili bir dönüş yapıyor. 70 ve 80'li yılların Rus ve Japon pop müzikleri ve “Sayonara” filminden ilham alınarak hazırlanan parça, leftfield deneyselliğinden ve elektro-pop tarzının akılda kalıcı yapısından besleniyor.

Rvng Intl plak şirketi daha önce Holly Herndon, Bing & Ruth ve Visible Cloaks gibi isimlerin çalışmalarını yayımlamıştı.

"Sayonara"yı aşağıda dinleyebilir, "Room For The Moon" albümüne buradan ön sipariş verebilirsiniz.

King iş birliğiyle ve okurlarımızın önerileriyle oluşan "No Distractions" çalma listemizi Spotify'da takip edin!

Haberin yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...