Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kerem Gell yeni tekli çıkardı: ‘Just Breathe’

Tekliyle birlikte Eren Dutlu, Onur Diner ve Tolga Maktay’ın remiksleri de müzikseverlerin beğenisine sunuldu

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: MERT DİNÇER
  • 15 Aralık 2020
Kerem Gell yeni tekli çıkardı: ‘Just Breathe’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Kerem Gell, “Just Breathe” adlı yeni teklisini dinleyicileriyle paylaştı.

Orijinal düzenlemesiyle birlikte Eren Dutlu, Onur Diner ve Tolga Maktay’ın remiksleriyle birlikte çıkan çalışma Solani Records plak şirketinden yayımlandı.

Koronavirüs krizinin gün geçtikçe insan hayatının sıradan rutini haline gelmesine dikkat çeken çalışma, insanlığa durup sakinleşme ve derin bir nefes alma çağrısı yapıyor.

Kalp atışının durması ve parça bitiminde yeniden atmaya başlamasının tasvir edildiği “Just Breathe” teklisi, yaşama tutunma ve var olma umudunu müzikseverlere aşılamayı amaçlıyor.

Elektronik ve deneysel techno türünde çalışmalarıyla tanınan Kerem Gell, 16 yaşından bu yana müzik üretimiyle iç içe. Karanlık ve enerjik techno ses manzaraları, progresif melodiler ve derin groovy ritimlerin bileşimini müzikal karakteristiği haline getiren Kerem Gell’in ilk resmî müzik çalışması “Buldiyar” 2017 yılında yayımlanmıştı.

Sanatçının 2018’de Kamai Music’ten çıkardığı “Taksiyarhis” parçası Solomun tarafından desteklendi ve Burning Man festivalinde çalınan en beğenilen yapımlardan biri oldu.

Sonrasında kendi plak şirketi Solani Music’i kuran Kerem Gell, bu yıl “Protoplasm”, “Black Clouds”, “Rabbit Island” ve “Paterica” gibi çalışmalarıyla dikkat topladı.

Sanatçının yeni teklisi “Just Breathe”i ve remikslerini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...