Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kraftwerk üç boyutlu gösterisi ile ilk kez İbiza’da

3 boyutlu şov Ushuaïa İbiza'da gerçekleşecek

  • EMRE ESKİHORAN
  • 7 Haziran 2019
Kraftwerk üç boyutlu gösterisi ile ilk kez İbiza’da

Alman elektronik müzik grubu Kraftwerk, Sven Väth'ın ünlü serisi Cocoon'un 20. yıl kutlamaları kapsamında yıl boyu gerçekleşecek olan Cocoon20 etkinliklerinin 13 Eylül'de Ushuaïa İbiza'daki organizasyonunda üç boyutlu özel bir şova imza atacak. Bu özel gösteri ile Kraftwerk, dünya çapında devam eden turunun bir parçası olarak İbiza Playa d'en Bossa'da müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Cocoon etkinlik serisi, 1970'li yıllarda elektronik müziğin temelleri sayılan çalışmalara imza atmış ve günümüze kadar çok sayıda sanatçıya ilham vermiş, birden çok Grammy Ödülü sahibi Kraftwerk'i İbiza'ya davet eden ilk organizasyon olması ile tarihte bir ilki hayata geçirmiş olacak.

Yapılan basın açıklamasında Kraftwerk'ın gösterisini gerçek bir "Gesamtkunstwerk", yani "bütünüyle bir sanat eseri" olarak tanımlayan Sven Väth bir rüyanın da böylece gerçekleşmiş olacağını belirtiyor.

Cocoon20, 25 Mayıs'ta Underworld'ün yanı sıra Ilario Alicante ve Matthias Tanzmann gibi isimlerin de katılımı ile Ushuaïa İbiza'da başka bir parti daha düzenlemişti.

Cocoon20 kutlamaları kapsamında Amnesia İbiza'da 2019 yılı içerisinde Nina Kraviz, Richie Hawtin, Charlotte De Witte ve BICEP gibi isimlerin de yer alacağı toplam 10 parti düzenlenecek. Daha fazla detay ve biletler için burayı tıklayın.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...