Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Kuvoka 27 Kasım’da Kıbrıs’ta sahne alacak

We Are Dreamers ekibinin KKTC’ye taşıdığı yeni etkinlik serisi 27 Kasım’da Kuvoka ile başlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Kasım 2020
Kuvoka 27 Kasım’da Kıbrıs’ta sahne alacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Eskişehir’in genç ve dinamik etkinlik organizasyon oluşumu We Are Dreamers, yeni sezondaki etkinliklerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne taşıyor.

KKTC’nin Gazimağusa kentinin önde gelen buluşma noktalarından biri olan The Shamrock’ta başlayacak olan etkinlik serisinde sahne alacak ilk sanatçı Kuvoka olacak. Yeni müzik çalışması "Silent Storm"un heyecanını yaşayan Kuvoka, geçtiğimiz yıl Jeton Records'ın çıkardığı "New Breed Vol. I" adlı derleme albümle birlikte piyasadaki yerini alan "Kargi" parçasının İngiliz DJ/prodüktör Richie Hawtin tarafından çeşitli platformlarda desteklenmesi ve sonrasında sanatçının görsel-işitsel albümü "CLOSE COMBINED"da yer bulmasıyla uluslararası çapta tanınmıştı. Kuvoka, bu yıl çıkardığı "Discovery", "Mission”, “Eastern” ve “Destroy” gibi diğer çalışmalarıyla da ilgi toplamayı sürdürdü.

Sanatçının “Eastern” ve “Destroy” adlı çalışmaları, Spotify’ın toplamda 3 milyon takipçisi olan çeşitli editör çalma listelerine girme başarısı gösterdi. “Destroy” parçası Techno Bunker listesine giren Kuvoka’nın “Eastern” isimli çalışması ise Night Rider, Techno State ve Friday Cratedigger listelerinde yer aldı.

Etkinliklerini Kıbrıs’a taşıyan We Are Dreamers ekibinin direktörü Fatih Kral, Mixmag Türkiye’ye özel olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “2020 - 2021 sonbahar-kış sezonundaki etkinliklerimize Eskişehir’de açmaya hazırlandığımız yeni kulübümüz ‘2020’de devam etmeyi planlıyorduk. Tüm hazırlıklarımız son aşamaya gelmişti ancak COVID-19 kısıtlamalarındaki mevcut koşullar nedeniyle açılışımızı ileri bir tarihe erteledik. WAD etkinliklerini bu süreçte tamamen sonlandırmak yerine KKTC’ye taşıyarak hem bölgemizde müziğin sesinin kesilmemesine, hem de Türkiye’deki DJ’ler için alternatif fırsatlar yaratılmasına katkı sağlamayı amaçladık. Bu kapsamdaki ilk etkinliğimizde The Shamrock kabininde Kuvoka’yı konuk edeceğimiz ve müzikseverlerle yeniden bir araya geleceğimiz için çok heyecanlıyız. Kıbrıs'taki etkinliklerimizi periyodik olarak sürdüreceğiz. Yeni sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edin.”

Kuvoka, 27 Kasım Cuma gecesi KKTC’nin Gazimağusa kentinde yer alan The Shamrock’ta kabin başında olacak. We Are Dreamers ve Jurock Events iş birliğiyle hayata geçecek etkinlikte ayrıca Privilege da kabin başına geçecek bir diğer isim olacak. Detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edin.

Kuvoka'nın son çıkan kısaçaları "Silent Storm"u aşağıda dinleyebilir, 30 Kasım'da yayımlayacağı "Ex" adlı çalışmasına buradan erişebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...