Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

La Nouba’dan tatil haftasında iki dev etkinlik

Giolì & Assia 18 Haziran’da, CamelPhat ise 21 Haziran’da La Nouba’da gerçekleşecek etkinlikler için Girne’ye geliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Haziran 2024
La Nouba’dan tatil haftasında iki dev etkinlik

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2021 yılında kapılarını açtığından bu yana KKTC’nin önde gelen eğlence noktalarından biri haline gelen La Nouba, bayram tatili haftasında Ecorche katkılarıyla gerçekleşecek iki ayrı etkinlik kapsamında Giolì & Assia ile CamelPhat’i sahnesinde konuk ediyor.

Konsepti İstanbul, İbiza, Londra ve Las Vegas gibi dünyanın sembolik noktalarında ilham alarak oluşturulan La Nouba, yaz boyunca uluslararası standartlarda performanslarla dolu bir program sunarak konuklarına unutamayacakları anlar yaşatıyor. Akdeniz'in muhteşem manzarasına sahip olan bir açık hava kulübü olan mekân, dünya çapında tanınan şarkıcılar ve DJ'lerle dolu sezon programındaki yaratıcı konseptinde büyüleyici sahne şovlarından gelişmiş akustik ses sistemine ve adanın en seçkin sushi hizmetine kadar her detayda katılımcılarına üstün bir deneyim sunuyor.

KKTC’de lüks ve eğlenceyi bir araya getiren en prestijli adreslerden biri olarak öne çıkan La Nouba, tatil haftasındaki 18 Haziran Salı günkü ilk dev buluşmasında techno, house, indie ve pop dahil farkı stillerden esintiler taşıyan ilgi çekici müzikleriyle son yıllarda büyük çıkış grafiği sergileyen İtalyan ikili Giolì & Assia’yı konuk ediyor. Farklı enstrümanlardan yararlanabilme ve etkili şarkı sözleri yazıp bunu müzikal olarak eklektik biçimde pratiğe dökme konusunda alışılmışın dışında bir beceriye sahip olan ikiliye gecede Wizart’ın performansı eşlik edecek.

La Nouba’da tatil haftasının 21 Haziran’daki ikinci dev buluşmasının baş konukları ise Dave Whelan ve Mike Di Scala’dan oluşan CamelPhat ikilisi olacak.

Bir plak dükkanında tanıştıktan sonra ilk olarak The Chosen Few adı altında bir araya gelen ve bu süreçte Tears for Fears'ın şarkısını remiksledikten sonra 2006'da Pawn Shop adı altında “Shot Away” teklisi ile ilk liste başarısını elde eden ikili, 2010’dan itibaren CamelPhat adı altında üretimlerini sürdürmeye başladı. Ürettiği her parça ile müzikal anlayışının güçlü bir ifadesini ortaya koyan, 2010'da yayımladıkları ilk parçalarından itibaren büyük ilgi görmeye başlayan ve her yeni çalışmalarında dinleyici kitlesini genişletmeyi başaran CamelPhat’e 21 Haziran Cuma günü sahnede Read The News ve Duvas eşlik edecek.

La Nouba, 2024 yaz sezonunu geçtiğimiz Cuma günü Mahmut Orhan'ın headliner olduğu göz alıcı buluşma ile açtı.

Giolì & Assia ve CamelPhat’in öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda inceleyebilir, Ecorche'nin katkılarıyla gerçekleşecek etkinliklerin rezervasyonları için aşağıdaki telefon numaraları ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Biletlere ayrıca www.lanouba.org adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

+90 539 105 15 15 / +90 539 105 17 17

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...