Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Karma Whiff ilk albümünden ilk tekliyi paylaştı

2 Ağustos’ta çıkacak ‘Diaspora’ albümünden ilk tekli olan ’Sequence Pt.2’, Muaz Ceyhan’ın katkılarıyla hazırlandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Haziran 2024
Karma Whiff ilk albümünden ilk tekliyi paylaştı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kanto Records, Metehan Erdoğan’ın solo projesi Karma Whiff’in merakla beklenen albümünü duyurarak albümden ilk tekliyi müzikseverlerle paylaştı.

Müzikolog, gitarist, prodüktör ve canlı performans sanatçısı Karma Whiff’in 10 parçadan oluşan ve 2 Ağustos’ta çıkacak ‘Diaspora’ isimli albümünden paylaşılan ilk tekli, sanatçının Muaz Ceyhan ile iş birliği içinde hazırladığı ’Sequence Pt.2’ oldu. Bu çalışmayı 21 Haziran’da Netam iş birliğiyle yaratılan ‘Status Quo’ ve 12 Temmuz’da Mehmet Denizci’nin katkı sağladığı ‘Vacilando’ teklileri takip edecek.

Albümle ilgili olarak kaleme aldığı manifestoda “Ne kadar bir yere (şeye) ait olsak da, olamadığımız anlarla beraber akış sürekli değişir ve dönüşür. Her hikayenin bir başlangıcı ve bir bitişi vardır ama aslında her bitiş başlangıcın tekrarıdır. ‘Diaspora’yı algısal bir bütünlüğün değişimi ve dönüşümü olarak tanımlamak mümkün” sözlerini sarf eden Karma Whiff, son olarak geçtiğimiz kasım ayında yine Kanto Records etiketiyle çıkan ‘Sounds of Darağaç, Vol. 2’ derlemesinde ‘Kök’ isimli parçada karşımıza çıkmıştı.

Cihangir Aslan, Netam, Muaz Ceyhan ve Mehmet Denizci gibi bir dizi sanatçıyla yapılan ortak çalışmaları içeren ‘Diaspora’ albümü 2 Ağustos’ta çıkacak. En güncel gelişmeler için sanatçıları ve Kanto Records’ı linkler üzerinden takibe alabilir, ’Sequence Pt.2’ için Raşit Göl'ün hazırladığı animasyon klibi aşağıda görebilirsiniz.

KARMA WHIFF MUAZ CEYHAN KANTO RECORDS
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...