Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Leeds’in Inner City Electronic Festivali 2019’un İlk İsimlerini Duyurdu

Etkinlik ikinci yılında Nina Kraviz, DJ Stingray, Motor City Drum Ensemble, DJ Seinfeld, Shanti Celeste ve daha pek çok ismi ağırlayacak

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 14 Şubat 2019
Leeds’in Inner City Electronic Festivali 2019’un İlk İsimlerini Duyurdu

Inner City Electronic festivali bu yıl ikinci kez Leeds’te düzenleniyor.

1 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan 24 saatlik etkinlik ustalık dersleri, söyleşiler, yeni teknoloji sergileri, canlı performanslar, DJ setler ve daha fazlasını içerecek. Festivalin 2019 versiyonunda izlenebilecek isimler arasında Nina Kraviz, Ben UFO, DJ Stingray, Motor City Drum Ensemble, DJ Seinfeld, A-Future, Mor Elian, Afrodeutsche, Yak, Craig Richards, Willow, Josey Rebelle, Imogen, Matt Long ve küratör Ralph Lawson bulunuyor. Ayrıca DJ Boring, Kosh ve Octave One da canlı setleriyle sahne alacaklar.

Inner City Electronic Church Leeds, Sheaf St ve Wire Club gibi mekanlara ilaveten duyurulacak gizli mekanlar dahil olmak üzere Leeds’in dört bir yanında 11 konumda gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında Pretty Pretty Good, Cosmic Slop, Percolate, KMAH Radio, 2020 Vision gibi hem Leeds’ten hem de Birleşik Krallık’ın diğer şehirlerinden ekipler partiler düzenleyecek. Atölye ve söyleşilere ait günlük program ise henüz açıklanmadı.

Etkinliğin tanıtım videosunu ve line-up’ın tamamını aşağıda görebilir, sınırlı sayıdaki biletlere buradan erişebilirsiniz.

Leeds kentinin bu dikkat çekici festivalinde performans gösterecek sanatçılardan, Detroit techno sahnesinin en ağır isimlerinden The Urban Tribe’ın kurucusu Sherard Ingram –bilinen ismiyle DJ Stingray– 8 Mart Cuma gecesi Sónar İstanbul'un SonarLab sahnesinde, lo-fi house müziğine adını veren İsveçli prodüktör DJ Seinfeld ise 9 Mart Cumartesi akşamı yine SonarLab sahnesinde Türkiye'deki elektronik müzik tutkunlarının karşısında olacak. 8 – 9 Mart 2019 tarihlerinde Zorlu PSM’de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Sónar İstanbul'un biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.



Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...