Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

LOUD Underground 5 parçalık kısaçalarla plak şirketi yapılanmasını hayata geçiriyor

Plak şirketinin ilk kataloğunda Anıl Bütün, Mehmet Özbek, Neither Nor, Ongun Tütüncü ve UGR yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Aralık 2020
LOUD Underground 5 parçalık kısaçalarla plak şirketi yapılanmasını hayata geçiriyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2019 yılında Antalya’da düzenlemeye başladığı etkinliklerle sesini duyuran LOUD Underground oluşumu, 5 sanatçının yeni parçalarından oluşan bir kısaçalar albümle plak şirketi yapılanmasını hayata geçiriyor.

Anıl Bütün, Ongun Tütüncü, UGR ve Neither Nor’un ortak girişimleriyle plak şirketi departmanını bünyesine katan LOUD Underground, “Audio Diary 001” isimli ilk kataloğunda toplam 5 parça ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Kısaçaların açılış parçası Anıl Bütün’ün (haber görselindeki) “Machines” parçası olurken, Mehmet Özbek “Desolation”, Oğulcan Doğan ve Oğulcan Sarıca’dan oluşan Neither Nor ikilisi “Physical Wave”, Ongun Tütüncü “Backfield”, UGR ise “Analysis Zero” çalışmasıyla LOUD Underground’un ilk kataloğuna katkı sunuyor. Acid seslerin ve değişken ritimlere sahip düzenlemelerin uyum içinde bir dinleme deneyimi yarattığı “Audio Diary 001”, 11 Ocak 2021’de tüm dijital platformlarda yerini alacak. Plak şirketi ayrıca, kısaçalardaki parçaların prömiyerini çok yakında takipçileri ile paylaşacağını duyurdu.

LOUD Underground, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde üretken yanını sergilemeye devam eden prodüktörlere ses olacağını ve müzik yayımcılığı çalışmalarına uluslararası bağımsız bir plak şirketi olarak da devam edeceğini sayfasından takipçileri ile paylaştı. Tek bir müzik tarzı üzerinden çalışmalar yayınlamak yerine kimliğini bir "karma plak şirketi" olarak açıklayan LOUD, Türkiye’deki underground elektronik müzik sahnesini temsil eden, yenilikçi ve özgün tüm tarzlara ait çalışmalara açık olduğunu belirtiyor.

“Audio Diary 001”deki parçalardan kesitleri dinlemek ve çalışmaya ön sipariş vermek için bu sayfayı ziyaret edin.

AUDIO DIARY 001 [LOUD UNDERGROUND]

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...