Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Lunar Plane ve Stereo Express'ten Ortak Çalışma: Babayani

Melodik teknonun özgün örneklerinden Babayani 22 Mayıs'ta müzikseverlerle buluştu

  • ONUR ATEŞ
  • 31 Mayıs 2019
Lunar Plane ve Stereo Express'ten Ortak Çalışma: Babayani

Mert ve Emre Altınok kardeşlerden oluşan DJ/prodüktör ikili Lunar Plane, Berlin merkezli plak şirketi Lover Matters'ın başındaki isim Stereo Express (Chris Laurens) ile ortak çalışmaları 'Babayani'yi 22 Mayıs'ta yayımladı. Melodik teknonun dikkat çekici örneklerinden biri olarak listelerde üst sıralarda yerini alan Babayani, dinleyicilere yaylı enstrümanların ön planda olduğu dramatik elementlerle bezenmiş sinematik bir atmosfer sunuyor.

Müzik çalışmalarını İstanbul ve Berlin merkezli olarak sürdüren Lunar Plane ikilisi son dönemde Oliver Koletzki'nin plak şirketi Stil vor Talent'tan çıkardıkları Guru, Darkclaw, Tusk ve Jackal gibi parçalarla ilgi uyandırmış durumda. İkili ayrıca Solomun'un 2DIY4, Solee'nin Parquet Recordings ve Soul Button'ın STEYOYOKE adlı plak şirketleriyle birlikte yürüttüğü çalışmalarla da tanınıyor.

Bugüne kadar Los Angeles'tan Bali'ye uzanan geniş bir coğrafyada performanslarıyla dinleyicilerine ulaşmayı başaran Lunar Plane için Haziran ayı üretkenlik ve yoğun mesai anlamına gelecek. Haziran'da İstanbul, İzmir ve Ankara'daki çeşitli etkinliklerde kabin başına geçecek Altınok kardeşler 7 Haziran'da Stan Kolev'in 'Crossroads' parçasına yaptıkları remiksi piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. İkili ayrıca bir Stil & Bense parçasına yaptıkları remiksi 24 Haziran'da, yeni orijinal parçaları 'Imperium'u ise 28 Haziran'da Stil vor Talent etiketiyle dinleyicileriyle buluşturacak. Lunar Plane ve Stil vor Talent birlikteliği Temmuz ve Ağustos'ta çıkacak sürpriz yeni yapımlarla yaz boyu devam ediyor olacak.

Love Matters etiketiyle 22 Mayıs'ta yayımlanan 'Babayani'yi aşağıda dinleyebilir, bu bağlantı aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...