Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

LYZZA 'Imposter EP' çalışması için yapılan remiksleri paylaştı

LYZZA, 11 Ekim'de Red Bull Music Festival Istanbul 2019 kapsamındaki "Ballroom Night"ta çalacak

  • RED BULL MUSIC FESTIVAL ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 1 Ekim 2019
LYZZA 'Imposter EP' çalışması için yapılan remiksleri paylaştı

Red Bull Music Festival Istanbul'un 11 Ekim'deki "Ballroom Night" gecesinde sahne alacak son dönemin dikkat geçen isimlerinden LYZZA, 2018 Ekim ayında dinleyicileriyle buluşturduğu "Imposter" kısaçalarının yeni remikslerini yayımladı.

Çalışmalarını Amsterdam ve Londra'da sürdüren Brezilya asıllı DJ/prodüktör, pop ve R&B tınılarını kendine özgü anlatım biçimiyle bütünleştirdiği yapımlarıyla tanınmaya başladı. 2017'deki "Hypermania" ve "Powerplay EP" çalışmalarıyla üretimlerini belli bir çizgiye ulaştırmasını takiben sonraki yıl 'Get What U Got', '2BORNT2B', 'Sleeve', 'Girls R Us' ve 'Fraud' isimli beş yapımdan oluşan "Imposter" kısaçalarını dinleyicileriyle buluşturdu.

Müzikseverlerden aldığı olumlu geri dönüşler sonrası kısaçalardaki şarkılarının remikslerinden oluşan bir çalışma hazırlığına girişen LYZZA, Varg, Nkisi, Wilson Phoenix, Badsista ve Red Bull Music Festival Istanbul'un 12 Ekim'deki "Futurave Night" gecesinde sahne alacak Laurel Halo'nun stüdyolarından çıkan remiksleri dinleyicilerinin beğenisine sundu. Laurel Halo son olarak !K7 Records'ın ünlü DJ-Kicks albüm serisinin 68'inci miks derlemesini hazırlamıştı.

LYZZA'nın "Sleeve" parçasına Laurel Halo'nun yaptığı remiksi aşağıda dinleyebilir, LYZZA'yı 11 Ekim'de Moda Sahnesi'nde, Laurel Halo'yu ise 12 Ekim'de Volkswagen Arena'da dinlemek için aşağıdaki bağlantılardan bilet satın alabilirsiniz.

BALLROOM NIGHT — 11 EKİM FUTURAVE NIGHT — 12 EKİM

Red Bull Music Festival Istanbul, 1-15 Ekim 2019 tarihleri arasında Pozitif sunumuyla şehrin iki yakasındaki çeşitli noktalarda gerçekleşecek. Detaylı bilgi için burayı tıklayın.

Red Bull Music Festival Istanbul 2019'a özel olarak güncellediğimiz yepyeni #Frekans çalma listemizi dinleyin!

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...