Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Manchester'da 10 bin kişi kapasiteli yeni bir mekan açılıyor

Mayfield Depot adlı mekanın açılışı Ağustos'ta yapılacak

  • ONUR ATEŞ
  • 14 Haziran 2019
Manchester'da 10 bin kişi kapasiteli yeni bir mekan açılıyor

Ağustos'tan sonra yolu Manchester'a düşenler canlı müzik, DJ performansları ve çeşitli etkinlikleri takip edebilecekleri 10 bin kişi kapasiteli yepyeni bir mekan alternatifiyle karşılaşıyor olacak.

Mayfield Depot adlı mekanın önümüzdeki iki yıl içinde şehrin önemli kültürel merkezlerinden biri olması öngörülüyor. Manchester Piccadilly istasyonu yakındalarındaki mekanın açılışı Manchester Pride Live'ın gerçekleştiği 24 ve 25 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Daha önce Manchester Uluslararası Festivali kapsamındaki WHP'ye (The Warehouse Project) ev sahipliği yapan etkinlik alanının önümüzdeki beş yıl boyunca aktif olması planlanıyor. Mayfield alanındaki düzenleme ve yenileme yatırımları için 1 milyar sterlini aşkın bütçe ayrıldı.

Londra'nın önde gelen mekanlarından Printworks ve The Drumsheds'in arkasındaki ekip Broadwick Live, The Mayfield Partnership ve Vibration Group üçlüsünün yönettiği bir proje olan Mayfield Depot müzik gösterileri, DJ performansları, tiyatro ve sinema sunumları, çeşitli toplantılar, sergiler hatta büyük ekrandan futbol maçlarının gösterimi gibi geniş spektrumda farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Etkinlik kompleksinde 'Archive' adı verilen alan ise hem performans sahnelerini hem de yerel sanatçıların indirimli olarak kullanabilecekleri prova stüdyolarını bünyesinde barındırıyor olacak.

Broadwick ekibinden Bradley Thomson gelişmeyle ilgili olarak, "Mayfield'daki yenileme çalışmaları sayesinde ortaya çıkan performans alanları Manchester kentini Mayfield Depot markasıyla buluşturacak. Birbirinden farklı sanat ve kültür faaliyetleriyle insanların bu alanda muhteşem deneyimler yaşamasını arzu ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Depot hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...