Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

WOW Air İflas Etti, Sónar Reykjavik 2019 İptal Oldu

Festival katılımcılarının yarıdan fazlası yolculuklarını bu hava yolu şirketiyle yapacaktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Nisan 2019
WOW Air İflas Etti, Sónar Reykjavik 2019 İptal Oldu

Sónar Reykjavik'in 2019 edisyonu iptal edildi.

25-28 Nisan 2019 tarihlerinde İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te yedincisi düzenlenmesi planlanan Sónar Reykjavik, İzlanda merkezli WOW Air hava yolu şirketinin beklenmedik şekilde iflasını açıklayıp uçuşlarını durdurmasının ardından iptal edildi.

Sónar Reykjavik'in internet sitesinde yapılan açıklamada, hava yolu şirketinden gelen bu ani kötü haber nedeniyle tüm planlarının sekteye uğradığı, etkinlik katılımcılarının yarıdan fazlasının ve çok sayıda festival sanatçısının WOW Air ile uçuşlarını planladıkları bilgisi paylaşılarak, "geride kalan altı yıldaki Sónar Reykjavik etkinliklerindeki çizginin yakalanmasının garanti edilemeyeceği" endişesiyle bu yılki etkinliğin iptal edilmesine karar verildiği duyuruldu. Duyuruda ayrıca satın alınan tüm biletlerin ücretinin en kısa zamanda iade edileceği de kaydedildi.

Sónar Festival'in İzlanda'daki etkinlikleri 2013'ten bu yana Lena Willikens, Cassy, Bjarki, Floating Points, Mumdance, The Black Madonna, Holly Herndon, Squarepusher ve Oneohtrix Point Never dahil çok sayıda sanatçıyı konuk etmişti.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...