Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mark Van Hoen'den Yeni Techno EP Üçlemesi

Sanatçı Locust adı altında Medical Records'tan üç kısaça yayımlamaya hazırlanıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Ocak 2019
Mark Van Hoen'den Yeni Techno EP Üçlemesi

İngiliz elektronik müzik sanatçısı Mark Van Hoen, Locust sahne ismi altında üç yeni 33'lük plak serisi yayımlamaya hazırlanıyor.

Seattle merkezli plak şirketinin dans müziği konseptine ait Transfusions serisi kapsamında çıkaracağı kısaçalar için sunduğu basın bildirisinde çalışmaların fark edilir derecede farklı bir kimliği yansıttığı, dinleyicilerin alışık olmadıkları yoğunluktaki bir techno alanının derinliklerine inme fırsatı yakalayacağı görüşleri paylaşılıyor. Sanatçının Locust adıyla çıkardığı önceki çalışmaları IDM, ambient ve deneysel müzik türleriyle bağdaşan bir yelpazeye sahip olmasıyla biliniyor.

Serinin Red ismini taşıyan ilk kısaçası 1 Şubat'ta, diğer ikisi ise yıl içinde müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Red'in kapak tasarımı Aphex Twin logosunun tasarımcısı olarak tanıdığımız Paul Nicholson.

İngiliz prodüktör, Seefeel, Autocreation ve Scala mahlaslarıyla onyıllardır göz önünde olan, Locust ismi altında da 1990'ların başından beri solo çalışmaları bulunan usta bir isim. Sanatçının Locust ismiyle çıkardığı son LP After the Rain 2014'te Editions Mego etiketiyle yayımlanmıştı.

Red'in çıkış parçası 'Fuck These Days'i aşağıda dinleyebilirsiniz.

Parça listesi

01. Fuck These Days
02. Kiss
03. Sick Bitch
04. Fear

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...