Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Matthias Meyer rüya gibi bir gece için İstanbul'a geliyor

Alman sanatçı 7 Şubat'ta Suma Han sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: MARIE STAGGAT
  • 10 Ocak 2020
Matthias Meyer rüya gibi bir gece için İstanbul'a geliyor

Watergate’in uzun yıllardır resident DJ'liğini yapan Alman sanatçı Matthias Meyer, 7 Şubat'ta İstanbul Suma Han sahnesinde Türkiye'deki dinleyicilerinin karşısında olacak.

'Reichenbach', 'Tout Va Bien', 'Infinity' ve 'November Rain' gibi başarılı yapımlarıyla dans müziğinde etkili izler bırakan çalışmalara imza atan sanatçı, 2017 yılında Ryan Davis ile ortak çalışması 'Hope' ile Beatport deep house en çok satanlar sıralamasında birinciliğe yükselme başarısı göstermiş, yine Davis ile bir diğer ortak projesi 'Love Letters From Sicily' ile müzikseverlerin hafızalarına kazınacak bir iş ortaya çıkarmıştı.

Son dönemlerde Tobacco Dock, Liverpool Circus, Fabrik Madrid, Rex Paris, Cityfox New York, Stereo Montreal ve Brezilya'daki D-Edge gibi mekanlarda performanslar sergileyen Meyer müziğini dünyaca ünlü etkinlik, festival ve sahnelere taşımaya devam ediyor.

Matthias Meyer'in coşkulu ve orkestral tınılardan deep tribal esintilere uzanan tarzını konuşturacağı etkinlikte ayrıca Anjunadeep 'Explorations' derleme serisinin 14 Haziran 2019'da çıkan 10'uncu albümünde yer alma başarısı gösteren 'Random Act Of Kindness' parçasıyla hatırladığımız Elif, Dreams Way ve Eles Records plak şirketlerinin kurucusu ve 3000Grad/Acker Records, Pipe & Pochet, Lump Records ve ArtVibes Music gibi plak şirketlerinden çıkardığı yapımlarla tanınan DJ/prodüktör Serkan Eles ve gerek Türkiye gerekse yurt dışında başarılı performanslara imza atan, 'Protected' ve 'Closer' isimli kısaçalar albümleriyle dikkat çeken Semih Akay da kabin başında olacak.

Dreams Way ve %100 Music sunumuyla 7 Şubat Cuma gecesi Suma Han'da düzenlenecek etkinliğin biletleri ve ayrıntılı bilgi için bu sayfayı ziyaret edin.

MATTHIAS MEYER | SUMA HAN - 7 ŞUBAT 2020

Matthias Meyer'in 7 Eylül 2019'da Endonezya'nın Bali kıyısında Mixmag ve W Hotels iş birliğiyle düzenlenen etkinlikteki özel performansını izleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...