Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Melissa Dust 'Welcome To The Future' teklisini paylaştı

DJ/prodüktör Sesli iş birliğiyle hazırlanan tekli, Lelantus Records etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Nisan 2024
Melissa Dust 'Welcome To The Future' teklisini paylaştı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Melissa Dust, yeni ortak yapım teklisinde Sesli ile iş birliğine gitti.

'Welcome To The Future' isimli çalışma, Adrian Barrin (Unseen.), Ali Sesli (Sesli) ve Rosdale De Souza (Black Box) tarafından kurulan, melodik techno'nun karanlık ve groovy tonlarına odaklanan ABD ve Almanya merkezli plak şirketi Lelantus Records etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.

Çalışmalarını Avrupa merkezli olarak sürdüren Melissa Dust ve New York'ta çalışmalarına devam eden Sesli'nin ilk iş birliği olan 'Welcome To The Future', ikilinin ortak stüdyo oturumları sırasında hayat buldu. Parça kısa sürede her iki sanatçının diskografilerine katmak istediği bir projeye dönüştü ve yaratıcı çabalarının odak noktası haline geldi.

Techno ve trance unsurlarının yanı sıra sanatçıların vokallerini de içeren çalışma ile ilgili Melissa Dust şu ifadeleri kullandı: "'Welcome To The Future’ sonunda çıktı ve benim Sesli ile yaptığım ilk iş birliği. İlk andan itibaren hepimiz bunun özel olduğunu biliyorduk; vokallerim iyi bir yerden yazılmıştı ve arkasında daha derin bir anlam vardı. Bunları enerjik prodüksiyonla eşleştirdiğinizde ‘Welcome To The Future' parçamız ortaya çıktı."

Parçayı aşağıda dinleyebilir, favori platformlarınız üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...