Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ellen Allien ve Nene H festival sahnelerindeki ilk b2b şovları için bu hafta Sónar Istanbul’da

Ellen Allien ve Nene H, Sónar Istanbul 2024’ün ilk gün programında 26 Nisan’da Zorlu PSM’de

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Nisan 2024
Ellen Allien ve Nene H festival sahnelerindeki ilk b2b şovları için bu hafta Sónar Istanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ellen Allien ve Nene H (Beste Aydın Muasya), bir festival sahnesindeki ilk b2b şovları için bu hafta Sónar Istanbul’da boy gösterecek.

Elektronik müzik dünyasında yenilikçi yapısı ve sıra dışı tarzıyla tanınan Ellen Allien, techno ve electro sahnelerinde bir ikon haline geldi ve kendi müzik şirketi Bpitch Control ile pek çok sanatçıya ilham kaynağı oldu. Müzik prodüksiyonundaki ustalığının yanı sıra, DJ kabinindeki enerjisi ve karizması ile de ünlü olan Berlinli sanatçı Ellen Allien, son olarak geçtiğimiz haftalarda iki paçadan oluşan ‘Rave Luv’ kısaçalarını yayımladı.

Performanslarındaki güçlü sahne hakimiyeti ve enerjisi ile tanıdığımız Türkiye doğumlu Nene H ise klasik müzik eğitimi almış olmasının verdiği avantajı müziklerine yansıtan özel bir figür. Çalışmalarını Berlin ve Kopenhag ekseninde sürdüren sanatçı, dinleyicilere hem melodik hem de ritmik bir zenginlik sunduğu müzik çalışmalarına şubat ayında çıkan ‘ISSA SCAM’ adlı yedi parçalık mini albümünü ekledi.

Ellen Allien ve Nene H, merakla beklenen b2b performansları ile Sónar Istanbul’un 26 Nisan’daki ilk gün programında sahnede olacak.

26-27-28 Nisan’da her zamanki adresi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek Sónar Istanbul 2024 biletlerine buradan ulaşabilir, ikilinin müzikseverlerle paylaştığı son dönemdeki dikkat çekici çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2024 BİLETLERİ
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...