Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mixmag’den mesaj var

Mixmag ekibinden tüm dünyadaki okurlara mesaj…

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Temmuz 2020
Mixmag’den mesaj var

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mixmag dergisinin İngilizce yayın yapan basılı edisyonu, mevcut koronavirüs krizi nedeniyle Nisan’da geçici olarak durdurulmuş, okurlarımızı tekrar bilgilendirmek üzere bekleyişe geçilmişti.

Müzik sektöründe küresel anlamdaki durgunluk devam ettiğinden dolayı, derginin global basılı edisyonundaki geçici duraksama kulüpler ve festivaller 2021’de sorunsuz şekilde hayatına devam edene dek sürecek.

Ancak Mixmag’in çevrim içi portalları her zamankinden daha da güçlü. İnternet sitemizdeki haber ve editöryal içeriklere ve sosyal medya paylaşımlarımıza günbegün artan ilginiz için müteşekkiriz.

İnternet sitemiz ve sosyal medyadaki varlığımızla her ay 100 milyondan fazla dans müziği tutkununa ulaşmaya aralıksız devam ediyoruz.

İstanbul da dahil olmak üzere 16 şehirdeki ofisleri ile 10 farklı dilde yayın yapan Mixmag’in dans müziği ve kulüp kültüründe en iyi ve en yeni içerikleri siz okurlarımıza ulaştırmaktaki tutkusu her zamankinden daha güçlü.

Mixmag Türkiye ile birlikte Mixmag’in global platformlarını da takibe alarak en yeni içeriklere ulaşmanın ayrıcalığını yaşamaya devam edin ve bizi takipte kalın.

Mixmag Global:
YouTube
Facebook
Instagram
Twitter
SoundCloud
TikTok

Mixmag Türkiye:
Facebook
Instagram
Twitter
SoundCloud

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...