Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nils Frahm'ın yeni albümü 'All Encores' 18 Ekim'de çıkıyor

Duayen sanatçı 19 Eylül'de Neue! Step festivali kapsamında Zorlu PSM Turkcell sahnesinde olacak

  • Furkan Kılıçaslan
  • 27 Ağustos 2019
Nils Frahm'ın yeni albümü 'All Encores' 18 Ekim'de çıkıyor

The Guardian tarafından ''Dünya üzerindeki en popüler piyanist o olabilir ancak Berlin merkezli sanatçı için sadece piyanist demek doğru olmaz'' şeklinde nitelendirilen Nils Frahm, geçtiğimiz günlerde Printworks London'da sergilediği performansıyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Metodolojisinin altında dans müziğinin dayandığı hipnotik tekrarlar, gerçek zamanlı yarattığı bass dizileri ve mutasyona urattığı sesler ile klasik bir piyanist olmaktan çok daha fazlasını sunan Frahm, en son albümü 'All Melody'den sonra 3 kısaçalarının buluştuğu 'All Encores' adlı yeni albümünü 18 Ekim'de Erased Tapes etiketiyle piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Frahm'a göre, 'All Encores' albümünü tamamlayan üç kısaçalar, ''birbirini tamamlayan adalar gibi''. İlkinde solo piyano ve harmonyum, ikincisinde ambiyans tonlar ve üçüncüsünde ise vurmalı çalgılar ve elektronik elementlerden oluşan albüm Funkhaus Berlin'de kaydedildi.

'All Melody' albümü ile beraber Londra'daki Hammersmith Apollo, Los Angeles'taki Hisney Hall, Paris'teki Le Trainon ve Berlin'deki Funkhaus gibi dünyanın en önemli müzik merkezlerindeki muhteşem canlı performanslarıyla eleştirmenlerden tam not olan Frahm, yeni albümünün dünya turu kapsamında ilk olarak 23 Ağustos'ta ikonik Printworks London'da performans sergilemişti.

Sanatçı, yeni albümünün dünya turnesi ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin yeni sonbahar festivali Neue! Step kapsamında 19 Eylül'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde performans sergileyecek. Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, albümün resmî tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...