Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Disclosure, yeni albümleri öncesi 100'ün üzerinde şarkı yazdı

İkili, müziğe geri dönüşlerini yeni albümleriyle taçlandıracak

  • EMRE ESKİHORAN
  • 27 Ağustos 2019
Disclosure, yeni albümleri öncesi 100'ün üzerinde şarkı yazdı

Howard ve Guy Lawrence kardeşlerden oluşan İngiliz elektronik müzik ikilisi Disclosure, ilk ipuçlarını Ocak 2018’de verdikleri yeni albümleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Dinleyicilerin uzun süredir merakla beklediği yeni çalışmaları hakkında uzun bir süre sessizliğini koruyan ikiliden Howard Lawrence, Veronica & Lewis'in triple j radyo kanalındaki programında yaptığı konuşmasında geçtiğimiz yıl piyasaya çıkardıkları “Moonlight”, “Where Angels Fear To Tread” ve “Ultimatum” çalışmalarından ardından yeni albümlerini sene sonu ya da 2020’nin ilk aylarında yayımlamaya hazırlandıklarını aktardı.

"Bu çalışma için yaklaşık iki senedir çalışıyoruz ve ‘neredeyse mutlu’ hissettiğimiz noktaya gelmeye başladık. Yine de, hala o ‘neredeyse’ dediğimiz sürecin içindeyiz. Bu yüzden şu an sadece çalışmalara yoğunlaşmaya devam edeceğiz ve umarız önümüzdeki sene müziğimizi dinleyebileceksiniz” şekline sözlerine devam eden Lawrence, albümle ilgili birçok şeyin henüz kesinlik kazanmadığını, daha önce de belirttikleri gibi son birkaç senede albüm için yazılan “100’ün üzerinde parça” bulunduğunu ve bu çalışmalardan hangilerinin albümde yer alacağının da kesinleşmediğini vurguladı.

İkili, 2017’nin başlarında dinlenmeye çekilmek için müzik yapmaya bir süre ara vereceklerini açıklamıştı. Son stüdyo albümleri "Caracal"ı 2015'te yayımlayan, 2017'de müziğe verdikleri arayı geçen yıl çıkardıkları teklilerle sona erdiren kardeşlerin yeni albümünde bizleri nelerin beklediğini zaman gösterecek fakat yeni albüme ilişkin uzun bekleyişin son bulmakta olduğunu söylemek artık mümkün.

Disclosure'un triple j'e verdiği röportaja buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...