Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Octo Octa'nın Yeni Çalışması Ninja Tune Technicolour Etiketiyle Piyasaya Çıkıyor

Kısaça, Octo Octa'nın "bugüne kadar yaptığı en hassas iş" olarak tanımlandı

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 7 Şubat 2019
Octo Octa'nın Yeni Çalışması Ninja Tune Technicolour Etiketiyle Piyasaya Çıkıyor

Önümüzdeki ay Sónar İstanbul 2019'da ülkemizde de sahne alacak Octo Octa'nın yeni kısaçası (EP), Ninja Tune'un alt plak şirketi Technicolour etiketi ile piyasaya çıkacak.

Mixmag Magnified collective'in bir parçası olarak The Lab New York'ta çaldığı set ve Berlin Panorama Bar, Frankfurt Live At Robert Johnson ve Londra Printworks gibi dünyanın büyük sahnelerinde sergilediği performanslarla oldukça yoğun bir 2018 yılını geride bırakan Octo Octa, yeni yıldaki ilk çalışması ile ses getirmeye devam ediyor.

Eris Drew ile ortak çalışması ‘Devotion’ kısaçası ile alkışları toplayan Octo Octa, yeni çalışması 'For Lovers' ile dans müziğinde sahip olduğu kendine has tarzını ortaya koymaya devam edecek.

Çalışmasındaki üç yapım ile Octo Octa, ışıltılı breakbeat tonlarından duygusal house tınılarına doğru farklı tarzların içinde bir yolculuğa çıkıyor. Yeni çalışması, sanatçının “bugüne kadar yaptığı en hassas iş" olarak tanımlanıyor.

'For Lovers' adlı kısaça 1 Mart'ta piyasaya çıkacak. Octo Octa'nın yeni kısaçasının çıkış parçası 'I Need You'yu aşağıda dinleyebilir, sanatçının 8 ve 9 Mart 2019 tarihlerindeki Sónar İstanbul performansını izlemek için etkinliğin halen satışı devam biletlerini buradan edinebilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.



Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...