Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Oscar And The Wolf 22 Haziran'da İstanbul'a Geliyor

Kilyos Burc Beach'in 22 Haziran Cumartesi günkü konuğu Oscar And The Wolf

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Mayıs 2019
Oscar And The Wolf 22 Haziran'da İstanbul'a Geliyor

Başta indie rock olmak üzere baroque pop, dream pop ve electropop türlerindeki başarılı çalışmalarıyla tanıdığımız Belçikalı yıldız Oscar And The Wolf 22 Haziran Cumartesi günü Türkiye'deki dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2013 yılında çıkardığı “Orange Sky” teklisiyle dünya çapında bilinirlik kazanan Oscar And The Wolf, iki yıllık bir turnenin ardından 2014’te ilk albümü “Entity”i yayımladı. Sanatçı, Brian Eno, Florence and the Machine gibi önemli isimlerle çalışan Leo Abrahams’ın da katkıda bulunduğu “Entity” albümüyle Belçika listelerinde zirveye yerleşti. Dinleyicileriyle buluşturduğu bir diğer başarılı albümü “Infinity”de yer alan “Runaway” parçasına çektiği video kliple de beğeni toplayan Oscar And The Wolf, 2016'da çıkardığı ikinci albümündeki "The Game" parçasıyla Hype Machine dünya sıralamasında 14'üncü sıraya kadar yükselme başarısı göstermişti.

Müzik çalışmalarını Brüksel'de sürdüren sanatçı 22 Haziran'da Kilyos Burc Beach'te olacak. Etkinlik biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...