Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Outlook Festival 2019'un İlk İsimleri Belli Oldu

Goldie, Mala, Children of Zeus ve daha fazla isim kesinlik kazandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Ocak 2019
Outlook Festival 2019'un İlk İsimleri Belli Oldu

Serinin, Fort Punta Christo'da son kez düzenlenecek etkinliğinde ilk sanatçılar açıklandı.

Her zaman olduğu gibi bu sene de Outlook Festivali, Andy C, Chase & Status, Mala, Bugzy Malone, Jimothy Lacoste, Holy Goof, Calibre, Sicaria Sound, Commodo, Children of Zeus, Randall, Josey Rebelle, Alix Perez, The Bug ve bass ekibi Sinai Sound System gibi bassline duayenleri, soundsystem yıldızları, yükselen rap müzik sanatçıları ve yaratıcı underground prodüktörlerden oluşan muhteşem bir line-up oluşturdu.

Metalheadz'in başındaki isim Goldie, "Metalheadz'in 25 Yılı" konseptli bir canlı performansın olacağını söyledi.

Ayrıca, Outlook ekibi açılış konserinin line-up'ını da açıkladı. Bu etkinlik, Pula'daki bir amfitiyatroda yapılacak ve Flohio, Loyle Car ve Gentleman's Dub Club gibi isimler sahne alacak.

Outlook ve Dimensions'ın arkasındaki ekip, bu haftanın başlarında ikonik Hırvat kalesinden ayrılacak olmaları ile ilgili bir açıklama yayınladı.

"Geçtiğimiz on sene boyunca Fort Punta Christo, vizyonumuzu Outlook ve Dimensions festivallerine aktarmak için harika bir ortamdı" şeklinde konuşan ekip, sözlerine, "Tarihi yapı, çevre bölgeler ve yerel ekip, festival katılımcıları ve müzik sayesinde hiç planlanıp hayal edilmediği kadar geniş yankı uyandırdı" diye devam etti.

Outlook Festival 2019, 4-9 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'ın Pula kentindeki Fort Punta Christo kalesinde düzenlenecek.

Bilet almak için buraya tıklayın. Tüm line-up'ı görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Outlook Festival'in geçen yılki etkinliğinden karelere buradan göz atabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...