Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The Lab New York'un Bu Haftaki Konuğu Pan-Pot

Pan-Pot 24 Mayıs'ta Zorlu PSM'de de performans gösterecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Şubat 2019
The Lab New York'un Bu Haftaki Konuğu Pan-Pot

WAV'ın haftalık canlı yayınlarıyla dünyanın en iyi DJ'lerini Mixmag'in global ofislerinde ağırladığı The Lab serisi bu Cuma New York'ta Pan-Pot'u konuk ediyor.

Berlin'in tekno dünyasına kazandırdığı en önemli isimlerin başında gelen Pan-Pot, yirmi yıldan fazla bir süredir eşsiz yaklaşımlarıyla tekno kültürüne rehberlik ediyor. Mobilee, Watergate, MOOD gibi en saygın plak şirketlerinden parçaları olan ikili aynı zamanda kendi oluşumları Second State ile de Amelie Lens, Stephen Hinz, Micheal Klein gibi yeni nesil tekno yıldızlarının yetişmesinde önemli bir rol oynadılar. Pan-Pot ayrıca, Time Warp, Awakenings, Glastonbury, Kappa Future ve Tomorrowland gibi dünyanın en iyi kulüplerinde ve en büyük festivallerinde göze çarpan performanslarıyla en yaratıcı ve saygın DJ'lerden biri olarak kabul görüyor.

Görkemli setlerini bu sefer Mixmag New York ofisine taşıyacak olan Pan-Pot'un özel performansı Mixmag TV ve Facebook üzerinden 4 Mart'ta yayında olacak.

Pan-Pot'u İstanbul'da canlı dinlemek isteyen okurlarımız ise 24 Mayıs'ta Zorlu PSM'de gerçekleşecek olan etkinliğe buradan bilet alabilirler.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...