Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Patrick Mason 15 Mart’ta Volkswagen Arena sahnesinde

Jeton Records sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Berlin underground sahnesinin en parlak yıldızlarından Patrick Mason’a Ferhat Albayrak ve Evrim de Evrim eşlik edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Mart 2024
Patrick Mason 15 Mart’ta Volkswagen Arena sahnesinde

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Berlin underground sahnesinin en parlak yıldızlarından, enerji dolu hibrit setleri ile tanınan Patrick Mason, 15 Mart Cuma akşamı ilk kez İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

Jeton Records sunumuyla Volkswagen Arena’da hayat bulacak etkinlik, Patrick Mason’un kalıpların dışına çıkan, hiperaktivite seviyesi yüksek performansına sahne olacak.

Pandemi döneminde Instagram üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlarla kariyerine başlayan sanatçı, inanılmaz bir hızda yükseliş gösteren kariyerinde bugün artık yoğun tur takvimine sahip bir sanatçıya dönüşmenin heyecanını yaşıyor. Verdiği bir röportajda techno söz konusu olduğunda kural tanımadığını açıkça belirten, techno’nun evrim, devrim ve ilerlemeyi simgeleyen bir ifade biçimi olduğunu vurgulayan Patrick Mason; Zalando ve Filling Pieces gibi marka kreasyonlarına olan katkılarıyla ve Ray Ban’ın ilk el yapımı gözlüğünü tasarlamasıyla moda dünyasında da adından söz ettiren bir figür.

Queer bireylerin haklarını savunarak müzik ve aktivizmi birleştiren tavrıyla da bilinen sanatçı, İstanbul şovu öncesi yoğun Avustralya turnesini yarılamış olmanın mutluluğunu üzerinde taşıyor.

15 Mart Cuma günü Volkswagen Arena’daki gecede Patrick Mason’un yanı sıra, Jeton Records kurucusu Ferhat Albayrak ve Suma ve Wake Up Call markalarının yaratıcılarından Evrim de Evrim, performans sergileyecek diğer sanatçılar olacak.

Patrick Mason’un yakın dönemde gerçekleşen enerjik performanslarından birini aşağıda izleyebilir, 15 Mart Cuma günü Volkswagen Arena’daki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

JETON RECORDS PRESENTS: PATRICK MASON + FERHAT ALBAYRAK + EVRİM DE EVRİM | VOLKSWAGEN ARENA - 15 MART 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...