Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Paul van Dyk & Rafael Osmo'nun 'Moments With You' Parçası Can Alıcı Görsellerle Buluştu

Büyüleyici sahne şovuna hazır olun

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Aralık 2018
Paul van Dyk & Rafael Osmo'nun 'Moments With You' Parçası Can Alıcı Görsellerle Buluştu

Müzik endüstrisinde Paul van Dyk'ın sahip olduğu beceri ve güce sahip olan çok az sanatçı var. Dyk’ın istatistikleri oldukça inanılmaz: sanatçı, kendi adında sekiz stüdyo albümüne, sayısız EP ve tekliye, yaklaşık otuz yıllık deneyime ve saygın küresel orkestraların dahil olduğu eserlere sahip.

2016'da ASOT Utrecht'te sahneden düştüğü, son derece zor bir dönemden geçmesine sebep olan kazadan sonra sonra bile sanatçı en çok sevdiği şeyi yapmaya devam etti. Ve bunun üzerine doğan, ‘Music Rescues Me’ adlı dokuzuncu albümünü 7 Aralık'ta sevenleriyle paylaşıyor.

Diğer projelerinde olduğu gibi, Paul eski ve yeni çalışma arkadaşlarıyla birlikte çalışıp, insanların kalplerine dokunacak ve dans pistlerine mutluluk salacak parçalar ortaya çıkardı. Kullandığı bu formülün Rafael Osmo işbirliğinde yaptıkları ”Moments With You” parçasında da oldukça etkili olduğunu söyleyebiliriz.

İnce ‘acid’ tonları ve acı tatlı akor yürüyüşlerine sahip olan “Moments With You” kelimenin tam anlamıyla keyifleri yerine getiren, dinleyiciye moral veren bir yapım. Huzur verici ‘breakdown’ bölümünün ardından parça dinleyicilerin ruh halini çarpıcı öforik anlarla tazeleyecek. Aşağıdaki görüntülerde bulunan lazerler ve diğer ışıltılı görseller de esere ayrı bir soluk getiriyor.

Albümde bu rotayı takip eden birçok parçadan biri olan “Moments With You”, Dyk’ın müzik üretirken hissettiği genel minnet duygusunu ve sevinci konu alıyor.



‘Music Rescues Me’nin bir kopyası için buradan ön sipariş verin.


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...