Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Skrillex'in İnternet Sitesindeki Gizem Hayranlarını Çılgına Çevirdi

Skrillex'in hâlâ kilitli olan internet sitesinin ardında bizleri neler bekliyor?

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Aralık 2018
Skrillex'in İnternet Sitesindeki Gizem Hayranlarını Çılgına Çevirdi

Skrillex, kendisine karşı olan beklentinin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığı bir anda, hayranlarının kabaran iştahını bastıracak uzun zamandır beklenen “SICKO MODE” remix'ini yayınladı.

Şimdilerde Los Angeleslı prodüktörün internet sitesi bir süredir karanlığa bürünmüş durumda ve tüm internet alemi OWSLA’nın şefinin bir sonraki hareketini büyük merakla bekliyor.

Skrillex’in internet sitesi 4 Aralık’ta sadece mor bir arka plan ve üç çizgiden oluşan ünlü logosuyla yeniden lanse edildi.

Sitenin URL adresi bir şifre gerektiriyor ve internet dedektifleri şifreyi çözmek için çok sıkı çalışıyor. Sitedeki ani revizyonun ardında herkesi heyecanlandıran bazı planlar olduğu çok net. Henüz varsayılan şifrenin neyin kilidini açtığı ve hayranların bunu nerede bulabilecekleri belirsizliğini koruyor.

Skrillex’in çalışma ekibi haber yayınlandıktan sonra herhangi bir açıklama yapmadı. Şimdilik tüm dikkatler JOYRYDE ile birlikte yaptığı “Agen Wida” şarkısında ancak Skrillex takipçilerinin beklentisi piyasaya sürülecek diğer şarkıların da bir an önce yayınlanması yönünde.

Siteye kendiniz göz atın.


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...