Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Perc 6 Aralık'ta ilk kez İstanbul'da

İngiliz DJ/prodüktör Perc, Label Project sunumuyla 6 Aralık'ta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Kasım 2019
Perc 6 Aralık'ta ilk kez İstanbul'da

Elektronik dans müziğinin uluslararası ölçekteki en önemli referans kaynaklarından biri olan İngiliz DJ/prodüktör Perc (Alistair Wells), 6 Aralık Cuma gecesi Label Project sunumuyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi %100 Studio sahnesinde ilk İstanbul performansına imza atacak.

18 yaşındayken Newcastle Üniversitesi'nde ses mühendisliği programına kaydolan ve hemen ardından Carl Cox ve Jeff Mills gibi sanatçılardan etkilenerek techno müzik yapmaya başlayan, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Londra'ya dönerek Perc ismi altında müzikal üretimlerine ve performanslarına yoğunlaşan sanatçı, profesyonel müzik kariyerine 2002 yılındaki çıkış teklisi 'I Make Nuclear' ile başladı. 2004 yılında Perc Trax adlı plak şirketini kurarak kendi çalışmalarının yanı sıra Swarf, Ekolpekz, Forward Strategy Group ve Truss gibi isimlerin prodüksiyonlarını yayımladı.

Perc Trax'in haricinde Drumcode, Kompakt, Create Learn Realize, Sleaze, Stroboscopic gibi plak şirketlerinden yayımladığı tekli ve EP'lere ek olarak 2011'de 'Wicker & Steel', 2014'te 'The Power And The Glory' ve 2017'de 'Bitter Music' olmak üzere üç stüdyo albümü çıkaran başarılı sanatçı, Arjantin'den Avustralya'ya, Singapur'dan Finlandiya'ya dünyanın dört bir noktasındaki festival ve kulüp etkinliklerinde boy gösterdi.

6 Aralık Cuma gecesi Sevil Soylu ve EXIX'in de performanslarıyla Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde olacağı etkinlikte Perc İstanbul'daki müzikseverlerle ilk kez bir araya gelecek. Ayrıntılı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Perc | Zorlu PSM %100 STUDIO — 6 Aralık 2019

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...