Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

PIV, İbiza harikalarından Cova Santa'da!

Sahne; Anıl Aras, Prunk, Move D, Chris Stussy, Chez Damier, Toman, Jaden Thompson, Jeremy Underground, Archie Hamilton, Sidney Charles ve Janeret'e ait olacak

  • MELİS ÖZEK
  • 5 Temmuz 2022
PIV, İbiza harikalarından Cova Santa'da!

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İkonik house müzik etiketlerinden PIV için İbiza, bir ilk olacak bu sezon. Temmuz ayı itibariyle dört ay boyu sürecek etkinlikler İbiza harikalarından Cova Santa'da gerçekleşecek. Plak şirketinin kurucu ismi Prunk'a; Anıl Aras, Move D, Chris Stussy, Chez Damier, Toman, Jaden Thompson, Jeremy Underground, Archie Hamilton, Sidney Charles ve Janeret eşlik edecek.

Menşeli Amsterdam olan PIV, kurucu isim Prunk'ın sarsıcı çalışmalarının da etkisiyle yeraltı seslerine öncülük eden etiketlerden. Derin ve dinamik karakterlere sahip etiket, uluslararası kitlelere hitap eden ve küresel boyutta başarılara imza atan şirketlerden. Dünya çapındaki ev sahipliklerine, Ibiza'nın eklenmesi de bir zaman meselesiydi sadece.

Ibiza dağlarında bulunan Cova Santa; binlerce yıl su ile aşınmış, ormanlarla çevrili doğal bir mağarada konumlanıyor. Bahsi geçen, muazzam müzik deneyimlerine ev sahipliği yapacak bir harika.

Prunk, "Beş yıldır oluşmakta olan uluslarası PIV kitlesini takiben house müziğin önemli merkezlerinden İbiza'da ev sahipliği yapacak olmak tanımlaması zor bir his.Gurur verici", ifadelerini kullandı.

5 Temmuz'da başlayan etkinlikler; 2 Ağustos, 6 Eylül ve 4 Ekim tarihlerinde tekrarlanacak. Geniş spektrumda, dünya çapından saygın ve inovatif sanatçılar Prunk'a eşlik edecek. Sahne; Anıl Aras, Move D, Chris Stussy, Chez Damier, Toman, Jaden Thompson, Jeremy Underground, Archie Hamilton, Sidney Charles ve Janeret'e ait olacak.

Müzikseverler İbiza'da taze anlara tanıklık edecek. Kaçırmayın deriz!

Etkinlik detay ve biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...