Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Rafael Cerato, Mathame, Metodi Hristov ve Pavel Petrov'dan Yepyeni İstanbul Performansı

Charlie Can7, Analog Context, Prozac ve Irem 23 Şubat'taki etkinliğin diğer sanatçıları arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Şubat 2019
Rafael Cerato, Mathame, Metodi Hristov ve Pavel Petrov'dan Yepyeni İstanbul Performansı

İstanbul'un en çok ziyaret edilen mekanlarından Klein ve Flamme 23 Şubat Cumartesi gecesi elektronik müzik severleri yerli ve yabancı DJ'lerin katılım göstereceği sekiz performans ile ağırlayacak.

Klein sahnesinde Solomun’un gözdesi Rafael Cerato, Almanya'nın bilinen plak şirketlerinden Afterlife'ın Amedeo ve Matteo Giovanelli kardeşlerden oluşan yıldızları Mathame sahne alırken, yerli sanatçılar Charlie Can7 ile Hurcan kendilerine eşlik ediyor olacak.

Eş zamanlı başlangıç yapacak olan Flamme sahnesinde ise performansları her zaman çok büyük ilgi toplayan Metodi Hristov ve Heinz Music, 303Lovers gibi plak şirketlerinden çıkardığı parçalarla dikkatleri üzerinde toplayan Pavel Petrov geceye ağırlığını koyan isimler olacak. Sahnenin diğer iki performansı Prozac'ın bireysel, Analog Context ve Irem'in back-to-back performanslarıyla devam edecek. Analog Context, 22 Kasım'daki Mixmag Türkiye lansman partisinde Juren Vu ile sergilediği b2b performansıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Monkey Project sunumu ile iki sahnede eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan etkinliğin biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...