Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü

Reebok'ın yeni spor ayakkabı kreasyonu "Zig Kinetica Concept_Type 1" tanıtıldı

Yıl boyunca podyumlarda görme fırsatı yakaladığmız Reebok’ın yenilikçi spor ayakkabı modeli Kasım'da piyasaya çıkıyor

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 22 Ekim 2019
Reebok'ın yeni spor ayakkabı kreasyonu "Zig Kinetica Concept_Type 1" tanıtıldı

Reebok, en yeni yenilikçi tasarımı olan Zig Kinetica’yı piyasaya tanıttı. Benzersiz bir enerji geri dönüş sistemi ile tasarlanan spor ayakkabı, kullanıcısını beklenilenin de ötesine taşımak için tasarlandı.

Reebok’ın yeni “enerji geri dönüşü” prototip tabanı bu yıl Cottweiler, Angus Chiang ve Chromat gibi üst düzey tasarımcıların Paris’ten New York’a uzanan birçok moda haftasındaki şovlarında kendine yer bulmuştu.

Markanın resmi olarak ilk kez tanıtacağı yeni spor ayakkabısı Zig Kinetica’nın piyasaya sürülecek ilk modeli olan Zig Kinetica Concept Type 1'ın satışına önümüzdeki ay başlanacak.

Hem tasarım hem de teknoloji açısından her zaman sınırları zorlamayı seven bir marka olan Reebok, Zig Kinetica Concept Type 1 ile bize bu üne yakışır mükemmel bir örnek sunuyor. Garbstore’un kurucusu Ian Paley tarafından tasarlanan bir modeli bulunan ayakkabı, cesurca tasarlanmış zikzak bir taban üzerine oturuyor. Modaya ayak uydurabilen estetik görünümü ve yüksek performansı bir araya getiren ZIG, kullanıcıyı hareket ve stilde ileri doğru taşımayı hedefliyor.

Hafif ve esnek yapısıyla ideal konforu sağlayan Zig Kinetica aynı zamanda farklı renk seçenekleriyle geliyor. Yay benzeri bir hareket sağlamak için normal bir lastik bant gibi genişleyen ve büzüşen enerji bantları kullanılan model, daha seri hareket edebilmenize yardımcı oluyor.

Zig Kinetica Concept Type 1, 8 Kasım'dan itibaren Reebok.com'da satışa sunulacak.

'Elektronik Müzik 101' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Yükleniyor...
Yükleniyor...