Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü

Spor etrafında birleşen çevrim dışı bir dünya

Kapsül koleksiyonu #5683 için tasarımcı Willy Chavarria ile bir araya gelen hummel, “Connection Project” ile spor etrafında birleşen çevrim dışı bir dünya hayal ediyor

  • SEREN SARI
  • 24 Ağustos 2019
Spor etrafında birleşen çevrim dışı bir dünya

Yıllara meydan okusa da modası geçmeyen birkaç parça kıyafetin sezonluk renk ve desenlerle kombininden meydana gelen kapsül modası son yıllarda büyük markaların gözdesi haline geldi. Kullanılabilirliğin ve sadeliğin ön plana çıktığı bu akım Danimarka merkezli spor giyim markası hummel’in vizyonu ve Meksikalı tasarımcı Willy Chavarria’nın dokunuşuyla ortaya çıkan #5683 koleksiyonu ile farklı bir boyuta ulaştı.

Kapsül koleksiyonu #5683 ile farklı hayatlar arasındaki otantik ve somut bağlantıları sorgulayan hummel, dijitalleşen dünyayla yüzleşiyor ve gitgide artan yalnızlıkla savaşmak için çevrimiçi bağlantıların kesilerek beşeri ilişkilerin uyandırılması gereğini vurguluyor.

Sporun dünyanın dört bir yanındaki göçmen ve mültecileri birleştirmesinden ilham alan koleksiyon eşitlik vurgusuyla güçlendirdiği ‘sevgi’ mesajı ile geniş bir spektruma hitap ediyor.

Bir dizi ceket, baskılı hoodie, tişört ve şortu bir araya getirdiği koleksiyonda Willy Chavarria, sportmen genlerini yücelten hummel estetiğine rafine bir yaklaşım katıyor. Sıcak ve soğuk nötr renklerin hakim olduğu tasarımlarda ön plana çıkan neon sarı detay ve yumuşak dokuların sportif teknoloji ile bir araya gelmesi koleksiyonu fütüristik bir temsiliyete taşıyor.

'AW19 hummel HIVE' koleksiyonunu markanın internet adresinde inceleyebilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Yükleniyor...
Yükleniyor...