Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ricardo Villalobos 4 Parçadan Oluşan EP Çıkarmaya Hazırlanıyor

'Mandela Move' adlı EP Şubat'ta Deset'ten çıkıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Ocak 2019
Ricardo Villalobos 4 Parçadan Oluşan EP Çıkarmaya Hazırlanıyor

Şili doğumlu 39 yaşındaki Alman müzik prodüktörü Ricardo Villalobos dört yeni parçadan oluşan 'Mandela Move' adlı yeni kısaçasını (EP) iki ayrı 33'lük plak halinde piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Her bir parçanın 13 dakika dolaylarında uzunluğa sahip olduğu kısaça, basın bülteninde "Çarpıcı şekilde dans etme isteği uyandıran akustik öğeler içeren, alışılmışın dışında ve ustaca kurgulanmış ses tasarımıyla zenginlik kazanan bir yapım" olarak tanımlanıyor. Kısaça, 2019’da Caruan, Oskar Szafraniec, Elbee Bad, Glenn Underground gibi birçok sanatçıya yer verecek olan İtalyan plak şirketi Deset ile Villalobos'un ikinci buluşması özelliği taşıyor.

2018 yılı sanatçı için oldukça yoğundu; DJ Sneak & Jesse Perez'in Back & Forth parçasına yaptığı remiks ile İngiliz plak şirketi Hot Creations’da yer alma başarısı göstermesi, Tony Allen ve Sasse için yaptığı etkileyici remiksleri, Argenis Brito ve Thomas Melchior ile bulunduğu ortak proje ve Alman plak şirketi Pressure Traxx'ten çıkardığı solo EP'si Villalobos'un geçen yılki performansının sivrilen aşamalarıydı.

Parça listesi:

A - Mandela Move
B - Fontec
C - Ectroscop
D - Beetglass

'Mandela Move EP' Şubat ayında Deset etiketiyle yayımlanacak.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...