Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Enrico Sangiuliano, Röyksopp'un ‘Like An Old Dog’ parçasını remiksledi

Parçanın orijinali, Röyksopp’un 2022 yapımı albümü ‘Profound Mysteries III’te yer alıyordu

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: DANIIL LAVROVSKI
  • 27 Temmuz 2023
Enrico Sangiuliano, Röyksopp'un ‘Like An Old Dog’ parçasını remiksledi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Enrico Sangiuliano, Röyksopp’un 2022 yapımı albümü ‘Profound Mysteries III’te yer alan parçalardan ‘Like An Old Dog’u remiksledi.

İtalyan sanatçı, 2021'deki ‘Age Of Love’ gibi öne çıkan orijinal parçaları ve remiksleri ile de son dönemin en dikkatle takip edilen isimlerinden biriydi. Kendi plak şirketi NINETOZERO'daki etkileyici çalışmalarıyla da ilgi toplamayı başaran Sangiuliano, dünyanın en seçkin kulüp ve festival sahnelerinde yoğun bir yaz sezonu geçirirken, ‘Like An Old Dog’ şarkısından büyülendiğini ve bu yüzden onu remikslemeye karar verdiğini söylüyor:

“Şarkının büyük bir dokunaklı yapısı var ve tam bir askıda kalma hissi var, ben de ona bir sonuç vermeye çalıştım. Efsanevi Röyksopp'un yarattığı güzel seslerin içinde gezinmek oldukça ilham verici oldu ve kendi dokunuşumla parçaya yeni bir hayat vermek istedim. Bunu olabildiğince ölçülü bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştım. Her çalışımda kalabalığın üzerindeki etkisi inanılmaz ve Röyksopp'un canlı performanslarını bununla kapattığını görmek benim için bir onur!”

Enrico Sangiuliano’nun ‘Like An Old Dog’ için hazırladığı remiksi aşağıda dinleyebilir, favori dinleme platformunuz üzerinden erişmek için bu linki kullanabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...