Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Safacy çıkış teklisinde müziğin hipnotik cazibesine teslim olmaya davet ediyor

‘Hypnose’ şimdi tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Haziran 2023
Safacy çıkış teklisinde müziğin hipnotik cazibesine teslim olmaya davet ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Safa Yılmaz, solo projesi Safacy altındaki çıkış projesini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Sanatçının ‘Hypnose’ adını verdiği melodik techno türündeki çalışması, birbiriyle uyumlu bir örüntü oluşturan farklı melodik temaların zarif bileşimiyle karşımıza çıkıyor.

Safacy, çıkış projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Müziğin dönüştürücü gücü beni her zaman büyülemiştir. Kendimi bildim bileli melodiler hayatımın soundtrack'i olmuş durumda, zor zamanlarda teselli sağlarken mutlu anlarda da neşe ateşleyen bir unsur oldu hep benim için. Ben bir hikaye anlatıcısıyım. Hikayelerimi mikslerle anlattım. Her bir miksi; duygularımı, deneyimlerimi ve hayallerimi resmettiğim bir tuval gibi ele aldım ve doğru şarkıları aramaktan yorulmadım. Son zamanlarda melodilerle olan maceramı tamamen yeni bir seviyeye taşımanın zamanının geldiğine karar verdim ve müzik prodüksiyonunun engin dünyasında kendimi buldum. Hikayemi anlatmaya devam etmek, mikslerimin yanı sıra parçalarımın da başkalarının kalplerine dokunmasını istiyorum, tıpkı birçok başka şarkı veya setin benim kalbime dokunduğu gibi” sözlerini sarf etti.

Dinamik bas sesleriyle birlikte ince melodik katmanların zarifçe dans ettiği ‘Hypnose’, yoğunluk ve huzurun armonik bir bileşimini ortaya koyuyor.

Safacy’nin çıkış teklisini ve bu parçaya da yer verdiği yepyeni Expedition On Air setini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...