Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

PSM Loves2Dance 2 Şubat’ta Schwefelgelb’in canlı şovuyla devam ediyor

Berlin merkezli techno ikilisi Schwefelgelb, PSM Loves2Dance kapsamında 2 Şubat Cuma %100 Studio’da

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Ocak 2024
PSM Loves2Dance 2 Şubat’ta Schwefelgelb’in canlı şovuyla devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Berlin'in kalbinden doğan, techno müziğin yükselen yıldızlarından Schwefelgelb, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin PSM Loves2Dance serisi kapsamında 2 Şubat’ta İstanbul’da sahne alıyor.

%100 Studio’da gerçekleşecek etkinlik, müziğin sınırlarını zorlayan ve dinleyicilerini etkileyici bir ritim yolculuğuna çıkaran elektronik müzik ikilisi Schwefelgelb’in müziğinin gücünü en saf haliyle hissetmemizi sağlayacak.

Sahnede yarattıkları enerjiyle dinleyicileri kendine çeken ve kalplerini ritmin büyüsüne bırakmaya davet eden Schwefelgelb, “Es Zieht Mich”, “Fokus”, “Zu zweit” ve “Aus Dem Hals Der Flasche” dahil etkileyici müzik çalışmaları ile beğeni topluyor.

Yüksek enerjili sahne performanslarıyla kendilerinden çokça söz ettiren Alman ikiliyi ayrıca n-PLEX plak şirketinin kurucusu olarak da tanıyoruz.

2 Şubat’taki etkinlikte katılımcılar, Schwefelgelb'in yanı sıra Ece Özel, Pina Tesla ve Carbone Black’i dinleme fırsatına sahip olacak.

Schwefelgelb'in geçen yılın sonlarında çıkardığı beş parçalık solo kısaçalar albümü “Ich Bin Wach” ile bekleyişimiz sürerken, biletler için sizleri bu sayfaya davet ediyoruz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...