Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Alican ve Hemi yeni Frau Blau derlemesinde

Kadosh ve Omri Guetta’nın kurucusu olduğu Frau Blau’nun yeni derlemesinde Alican ‘Ride’, Hemi ‘Donna Tropicana’ parçası ile yer aldı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SİNAN ARUSER, DİDEM KENDİK
  • 27 Ocak 2024
Alican ve Hemi yeni Frau Blau derlemesinde

Kadosh ve Omri Guetta’nın kurucusu olduğu plak şirketi Frau Blau, 14 parçalık yeni derleme albümünü paylaştı. ‘Friends V’ adlı derlemede iki tanıdık sanatçı dikkat çekiyor: Alican ve Hemi.

Alican, ‘Ride’ adlı melodik yönüyle dikkat çeken, frekansı değiştirilmek istenen ama büyüsüyle başka frekansa geçmenize izin vermeyen bir radyo kanalındaymışsınız gibi hissiyat yaratan parçası ile projedeki yerini alırken, Hemi’yi ise farklı temalar etrafında sürekli değişen tonlara sahip bass stab seslerinin egemen olduğu ‘Donna Tropicana’ çalışması ile derlemede görüyoruz.

Friends serisi ilk olarak Aralık 2019’da yayımlanmaya başlamıştı. Serinin geçen yıl çıkan 4’üncü kürasyonunda Avangart Tabldot ‘Ralph’ parçası ile karşımıza çıkmıştı.

Yeni ‘Friends V’ derlemesinde ayrıca geçtiğimiz aylarda Türkiye’de performans sergileyen Marius Lehnert imzalı bir parça da yer alıyor.

Alican son olarak geçtiğimiz kasımda ‘Never Enough’ adlı 3 parçalık solo kısaçaları ile beğeni toplamıştı. Hemi ise, içinde Sobek ve Niv Ast’tan birer remiks bulunan ‘Damn, I Forgot’ kısaçalarıyla boy göstermişti.

‘Ride’ ve ‘Donna Tropicana’yı aşağıda dinleyebilir, ‘Friends V’ derlemesindeki tüm parçaları buradan inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...