Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Serhan Sabanlar ‘So Sexy’ parçasını remiksledi

Jamie Lewis, Dj Pippi ve Kim Cooper’ın ikonlaşan parçasının remiksi, 17 Haziran’da Zoe Garden’daki bir partiyle kutlandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Haziran 2023
Serhan Sabanlar ‘So Sexy’ parçasını remiksledi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Serhan Sabanlar; Jamie Lewis, Dj Pippi ve Kim Cooper’ın ikonlaşan 2006 yapımı ‘So Sexy’ isimli parçasını remiksledi.

Jamie Lewis’in (Cem Berter) 1997’de kurduğu İsviçre merkezli müzik şirketi Purple Music’ten çıkan ‘So Sexy’, 2000’li yılların ortalarına damga vuran house çalışmalarından biriydi. İlk çıktığı dönemde Jamie Lewis’in Darkroom Mix ve Censured Darkroom Dub versiyonları ile iki ayrı düzenleme halinde yayımlanan parça, 1980’li yılların ortalarından bu yana İsviçre elektronik müzik çevresinde ismini duyurmaya başlayan Lewis’in en bilinen müzik çalışmaları arasında yer alıyor.

Aktif müzik yaşamına tüm hızıyla devam eden Lewis, son olarak geçen yıl Carlos Yedra ve Marc Evan’ın katkı sağladığı ‘New York’ çalışmasını dinleyicileriyle buluşturmuştu. Radio 2019 ile ismi özdeşleşen Serhan Sabanlar ise son olarak geçen yıl ‘Parranda’ adını verdiği teklisini yayımlamış, projeye Özgür Uzar bir remiks ile katkı sunmuştu.

Serhan Sabanlar’ın ‘So Sexy’ remiksi için 17 Haziran’da İstanbul’da bir kutlama partisi yapıldı. Zoe Garden’da gerçekleşen gecede Jamie Lewis’in yanı sıra Serhan Sabanlar, Özgür Bay ve Deniz Türkeri performans sergiledi.

Remiksten bir kesiti aşağıda dinleyebilir, çalışmaya buradan ön sipariş verebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...