Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sezer Uysal bir hafta içinde çıkan 3 projesiyle dikkatleri üzerine topladı

Orijinal çalışmalar ‘Voices of Pangea’ ve ‘Je Danse’nin yanı sıra ‘Universal Nation’ için hazırladığı remiksi paylaşan Sezer Uysal, 10 Haziran’da Bursa Suare’de sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: ALİ KALYONCU
  • 8 Haziran 2023
Sezer Uysal bir hafta içinde çıkan 3 projesiyle dikkatleri üzerine topladı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sezer Uysal, bir haftalık bir zaman diliminde çıkardığı üç farklı müzik projesiyle stüdyodaki üretkenliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Mayıs ayının son günlerinde Lunar Plane’in Stil vor Talent’tan çıkan ‘Waiting’ kısaçalarında yer alan ‘Je Danse’ isimli ortak yapım bir parçaya imza atan Sezer Uysal, haziranın ilk günlerinde bu kez Armada Music’te karşımıza çıktı; KASIA’nın ‘Universal Nation’ teklisinde Sezer Uysal’dan da bir remikse rastladık.

‘Je Danse’, Sezer Uysal’ın 2019’da Teenage Mutants ile ortak projesi ‘Tehdite’den sonra bu plak şirketindeki 2. müzik çalışması olurken, ‘Universal Nation’ remiksi ise sanatçının 2011 yapımı ‘’Respire For Future’ ve ‘Mumcu’, 2013’te ise Nurettin Çolak’ın ‘Bedesten’ parçasına yaptığı remiksten sonra Armada Music bünyesindeki 4. çalışması olarak kayıtlara geçti.

Sezer Uysal’ın VIIA ile ortak yapım son orijinal çalışması olan ve Positive Sounds'dan çıkan ‘Voices of Pangea’da ise ayrıca Justin Marchacos’tan bir remiks bulunuyor.

Sezer Uysal, 10 Haziran Cumartesi günü Bursa Suare’de Mahmut Orhan’ın da kabin başında olacağı “Back 2 Roots” etkinliğinde sahne alacak.

Sezer Uysal’ın son dönem müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, “Back 2 Roots” etkinliğinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Back 2 Roots | MAHMUT ORHAN, SEZER UYSAL - BURSA SUARE, 10 HAZİRAN 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...