Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sibourne Music'ten Genç Prodüktörlere Ücretsiz Eğitim

Mahmut Orhan, Aytaç Kart ve Sezer Uysal'ın yeni projesi Sibourne Music'ten genç yeteneklerin kariyer atılımına büyük destek

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Mayıs 2019
Sibourne Music'ten Genç Prodüktörlere Ücretsiz Eğitim

Mahmut Orhan'ın geçtiğimiz Kasım ayında Aytaç Kart ve Sezer Uysal ile birlikte başlattığı yeni projesi Sibourne Music, Türkiye'de gelecek vaat eden genç elektronik müzik prodüktörlerinin kariyer atılımlarını desteklemek için önemli bir adım atıyor.

Piyasaya çıkarmaya başladığı müzik yapımlarıyla ve 2 Şubat'ta başladığı etkinlik serileriyle 2019 yılına hızlı şekilde giren Sibourne Music, bünyesinde barındırdığı plak şirketi ve etkinlik organizasyonu konseptlerine yeni bir projeyle anlamlı bir zenginlik katıyor.

Sibourne, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bir ay boyunca internet sitesi üzerinden yetenekli prodüktörlerin başvurularını kabul edeceğini, 22 Haziran'da sona erecek başvuruların ardından uygun görülen sayıdaki genç prodüktör ile üst düzey bir eğitim programı başlatacağını duyurdu. Müzikal kariyerlerinde önemli başarılar yakalayan Mahmut Orhan, Aytaç Kart ve Sezer Uysal üçlüsü öncülüğündeki proje sayesinde umut vaat eden genç yetenekler uluslararası arenada isimlerinden söz ettirmek için yoğun bir çalışma programına girecek.

Projeye başta Cem Yılmaz olmak üzere pek çok önemli figür ve sektör paydaşlarından olumlu mesajlar yağdı.

Sibourne Music'in sunduğu bu fırsattan yararlanma şansına sahip olmak için platformun internet adresindeki eğitim formunu doldurabilirsiniz.


Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...